No s tím bych tak úplně nesouhlasil. Je sice pravda, že rodiče určitě vědí o plínkách, ostatně jinak to asi ani nejde, že ?
Ale nemyslím si a to můžu potvrdit i ze svého okolí, že by plínky při nočních nehodách někdo používal. Myslím že rodiče právě mají zafixované to, že plínky jsou pro malé děti a tak je ani takovéto řešení nenapadne a radši budou dítě v noci budit. Vždyť ono stačí, jak se někdo dívá na to když děti nosí plínky ve 3 letech a pak ještě třeba rok na noc.
Tím tedy spíš myslím, že je potřeba změnit celkové uvažování, než jen to, jestli o tom někdo ví nebo ne. V některých ohledech mi totiž přijdou lidé v této oblastni opravdu netolerantní, což trochu odporuje právě všeobecně tolerantnímu smýšlení. Tolerují se homosexuálové a netoleruje se, když někdo na noc nosí ze zdravotních důvodů plínky

.
Reklama je akorát taková hezká myšlenka, ale když by se to jednou povedlo, nebudu proti

. Ale osobně myslím že je škoda, že tu není větší trh, já drynites rád a ještě mít pull ups 6ky , cruisers 7 a underjams

. To by pro mě byl ráj...