abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (19/42) > >>

JiříS:
Voní   jsou noví  potisky to je souper a dáš sem nějaké fotky prosím

Mircaa:
Jen tak okolo kolem: když používáš tyto plenky tak na ně zásadně neber trencle, neb jak asi víš mají jen jeden šev a to uprostřed a pak se nediv
že ti to teče až do ponožek. Kup si klasické kalhotky a pod. a máš klid. K plínkám milej zlatej patří tolik věcí na které asi nemáš.
Ostatní později, snad se zařídíš OK? Nesmíš dopustit protékání jinak se veřejně vyloženě napráskáš,yes.
Pakliže ti to nevadí tak jdi na modelink  i s plínečičkami nejmilejšími. Tot asi vše bejby...  :)
A když máš upnutější prádlo tak moc neprotékají, nesmíš v nich mít 2litry pochoutky močové.
Jinak jsou perfect. Hezké užívání plínek přeji. Bye... ;)

--- Citace: "Jake" ---Myslím , že když je teď mají ve více obchodech , tak jak už tady někdo psal , akce budou často a nouze o to , koupit je někde za lepší cenu , bude docela malá . Pochybuju , že za obvyklou cenu kolem 200,- bude prodejnost nějak vysoká :) , ono plínky samotné jsou nejvíce prodávaným zbožím právě v akcích ;) .

Co se týče těch rozdílů CZ a US verze , podle mě je ta CZ verze o něco lepší . Sice jsem měl holčičí CZ a chlapecké US , ale myslím , že rozdíl mezi verzema nebude takový , zatímco mezi výrobcem mě opravdu více vyhovovali ty CZ .  Přišli mi hezčí , rozhodně více odolné i trochu pohodlnější a s trochu rychlejší savostí .

:idea:  Mám ještě jeden postřeh ohledně protečení právě u drynites. Většina z nás ví , že neabsorbují moc rychle , ale všiml jsem si , že více protečou , když přes ně mám třeba upnutější spodní prádlo . Když je mám na sobě třeba samostatné , tak sice absorbují pomalu , ale když protečou , tak většinou až , když už jsou poněkud plnější . Zatímco , když mám přes plínku třeba upnutější trenky , tak protečou  klidně hned na začátku čůrání a co je horší , tak už většinou na tom samém místě protékají opětovně , i když čůrám pomalu  :oops:   :)  .
--- Konce citace ---

Mircaa:

--- Citace: "nuk-boy" ---V Pardubicích tato akce není. Jinak za 179Kč je mají standardně v DM drogerii.
--- Konce citace ---
Dry Nites měli v Albertu minulý týden za 160,-Kč až jsem je málem koupil ale vedle mne kámoška
tak sem stahnul perka a šel ven s klasickým nákupem. Hm škoda jich těch plenek.

nuk-boy:
Akce v Tescu. Drynites za 114Kč.

bejby:
Tyhle jsou trochu dražší, ale zase jsou pampers :-)

--- Kód: ---http://www.lupinek-eshop.cz/lupinek/eshop/14-1-PLENKY-UBROUSKY-PODLOZKY/271-4-Under-Jams
--- Konec kódu ---

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi