abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (16/42) > >>

Jake:
Podle toho , co jsem dneska našel v jednom letáku na internetu , by se měli drynites dát zakoupit i v hypermarketech Albert -> konkrétně je akce planá od zítra a to za báječnou cenu 149,- (sorry za reklamu  :twisted: ). To znamená další rozšíření drynites do normální obchodní sítě  :)  .
Jak už bylo řečeno , uvidíme , co bude , až odejdou klasické huggies plínky z trhu , pak by mohla být nabídka ještě zajímavější a ceny nižší  :D  .

goodnite:
Unas v albertu už jsou dlouho ale puze ta menčí velkost 4-7let

Drains:

--- Citace: "nuk-boy" ---Dnes jsem koupil v Tescu Drynites Girls 8-15 let za 112Kč!!!! :P  Ale za tudle cenu mají jen ty holčičí. Chlapecké a všechny ostatní velikosti mají za 153Kč.
--- Konce citace ---
Ahoj, já jsem viděl i dívčí za 153,- nevím jestli jsem se díval špatně a nebo to jen v některých tescách?
Vždycky jsem kupoval chlapecké, tak bych chtěl zkusit i ty dívčí. Sávost by tam měla být stejná ne?

goodnite:
Ano savost je stejná jediný rozdíl je v uložení savého jádra chlapci ho mají ve předu a děvčata ho mají ve prostřed zde je obrazek Chlapecké vlevo dívčí vpravo

Drains:
Díky, tak to mi více bude vyhovat ty dívčí. protože si ho nestrkám nahoru, ale směrem dolů. Snad je ještě uvidím za tu nižší cenu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi