abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Dry Nites
nuk-boy:
Trošku zase OT, dneska jsem v Lidlu koukal na plenky, myslím že značka Toujours, pull-upky velikost 6. Něco jako nedávno zde diskutované tesco pull-ups,, ale tydle mi připadají větší. Nezkoušel jste je někdo?
Jake:
Myslím že to OT ani moc není , je dobré , že je tu alespoň nějaká aktivita :) .
Co se těch plenek týče, slyším o tom prvně , znám sice značku Toujours od příbuzných , kteří ji kupovali pro své děti , ale netušil jsem ,že se prodává i pull-ups verze , asi to bude nějaká novinka . Zkusím se k ním někdy dostat a koupit balení , pokud jsou větší než tesco plínky , za zkoušku to stojí . Jaká je cena za balení ?
--- Citace: "goodnite" ---Ano jde o jaký si učebnicový příklad pravě že unás ta plenková osvěta moc nefunguje . Mám doma statystiku GoodNites graf prodeje podle měsíců v roce a podle věku pokud by byl zájem mužu pár čísel napsat...
--- Konce citace ---
Já už se delší dobu přesvědčuju na to , založit jedno vlákno právě s tímto spojené :) . Tak snad se k tomu během pár následujících dní dostanu a můžeme o tom dále diskutovat , osobně myslím , že z "našeho" pohledu je to docela zajímavé téma ;) .
nuk-boy:
Cena za balení je 149 Kč a je to novinka, maj to tam max 14 dní.
goodnite:
Ano maj je tam par dní jako doprodej akce z minulého letaku. Koupil jsem dvě balení malemu synovcovi a tři plínky jsem si vzal ale připadají mi stejné jako ty tesko a ty já bohušel nenavleču takže mě zbývaj jen ty DryNites 8-15let.Ale jelikož Huggis u nás v ČR ukončil výrobu běžných dětských plenek a chce u nás specializovat pouze na specialní plenky tudíž pull ups/DryNites/a plenky na plavání tak byse tudiž i unas mohli dostat Pull Ups na noc jsou obdobou DryNites.
goodnite:
Ahoj všem mám zde statistyku prodeje plenek GoodNites[attachment=0:xvitcu5j]goodnites_sales-_boys_vs_girls.gif[/attachment:xvitcu5j] Snad někomu pomuže
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi