abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (14/42) > >>

nuk-boy:
Dnes jsem koupil v Tescu Drynites Girls 8-15 let za 112Kč!!!! :P  Ale za tudle cenu mají jen ty holčičí. Chlapecké a všechny ostatní velikosti mají za 153Kč.

Jake:
To je docela zajímavé , protože z vlastního pohledu bych řekl , že právě dívčí verze od 8mi do 15ti let se prodává nejvíce  :)  .
Myslíte , že by byla nějaká možnost , dostat se k nějakým oficiálním prodejním číslům a udělat si tak trochu přehled ?  :twisted:

goodnite:
Našel jsem graf mislim že se jedna spíš o Goodnites než DryNites ale v podstatě je to stejne akorad že není od nás ale tušim že s anglije ale unás to bude obdobné protože většina literatury udavá že noční pomočování ve větší míře postihuje chlapce než dívky u dívek spíše převládá dení pomočování. Takže si mislím že se spíše budou prodavat víc ty chlapecké než dívčí.Já osobně používám obojí jednou dívčí ty se mi zdaj malinko větčí a pevnější jindy zase chlapecké ale je to muj nazor nic oficiálního ale velice bi mě takováto statistika zajímala.[attachment=0:3gln5cn2]gender_proportion_graph.jpg[/attachment:3gln5cn2]

Jake:
Tenhle graf znám též , ovšem je to pouze jakýsi učebnicový případ . To , že noční pomočování trápí více chlapce , je zde jako jakási teorie  :idea:  , osobně si myslím , že se dnes ten rozdíl trochu zmenšuje .
Mě by spíše zajímali nějaká reálná čísla , protože z vlastní zkušenosti vím , že jakási "plenková osvěta" v čr docela chybí a noční pomočování pomocí drynites moc rodičů neřeší.

OT : nechci být za rejpala , ale ta spisovnost je vážně hrozná  :twisted:

goodnite:
:roll: Ano jde o jaký si učebnicový příklad pravě že unás ta plenková osvěta moc nefunguje . Mám doma statystiku GoodNites  graf prodeje podle měsíců v roce a podle věku pokud by byl zájem mužu pár čísel napsat. Je možnéže se niní rozdilnost mezi hochy a děvčaty zmenšuje ono celkově přibývá i více čtzřletých dětí které použivají plenky i přes den je to dáno urychlennou dobou rodiče nemají tolika času se plně věnovat dětem a pak to podle toho vypadá i papírové plenky hrajou svoji roli ale o to tady nejde. Ona ta osvěta v ČR vázne i u dospělých nás plenkaře má většina lidí za úchyli nebo dokonce pedofili což mě docela trápí jinde na světě se nato koukaj tak trochu s nadhledem. Byl jsem nedavno v Irsku a potkal jsem tam pár lidí kteří měli na sobě plenku a šli v klidu po ulici i o děti kteřé mají plenku tam nebyla nouze potkal jsem několik typuji tak mezi třinácti až patnacti roky a plenku běžně měli.Spal jsem u jedné rodiny která má penzion a ta měla dvě děti devitiletou holku která nosila plenky i přes den a třináctiletého chlapce který nosil plenky na spaní :oops: .A jak jsem pozoroval tak jsem byl jediný kdo se za tima lidma ohlídl a pokukoval po nich ostatní chodili jako by nic což se unás stát nemuže v ČR vyjít na ulici v plence tak je hned pozdvižení tucet očí vás narás pozoruje a tucet úst naráz pomlouvá a spekuluje.

:oops: OMlovam se za spisovnost a pravopis nejsem nejlepší pisatel ale už jsem se několikrat o tom zminoval :cry:

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi