abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (9/42) > >>

sinsemillis:
Asi tak :). Mě vydržela na jedno větší počůrání. Ale každej má jinou představu co je malé a co velké počůrání :). Mám je doma schované a občas na ně dostanu chuť :). Ale ta těsnota mi spíš vadí.

sinsemillis:
Martine v čem josu lepší goodnites? Jsou větší? Mě připadají že jsou na menší děti, než drynites. Více toho pojmou? Nenašel jsem tu podle slova "goodnites" žádnou diskusi.

Dík.

sinsemillis:
Tak to si je teda seženu :). Díky za info.

hanysl:
Získal jsem 2 balení Dry Nites jako vzorek a jsou fajn. Původně jsem si myslel, že je ani neobleču, ale byl jsem překvapený. Jsou fajn na zamaskování pod kalhotama.

Anonymous:
Konecne jsem narazil na kalhotky Dry Nites a hned sem si je vyzkousel a musim rici,ze jsem z nich docela nadseny.Jsou velmi prijemne na tele a jejich pomerne vetsi tesnost mi spise vyhovuje.Jsem prekvapeny,jak perfektne slouzi svemu ucelu.Nasadil jsem si je pres den,abych vyzkousel,kolik vydrzi a byl jsem moc mile prekvapen!!!Jsou navic velmi diskretni takze pres den mezi lidi jednicka:).Na noc nosim ale stale radeji velky balik plenek s igelitovymi kalhotkami,protoze v soukromi mam rad vetsi objem a nevadi mi,ze to je dost videt.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi