abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (8/42) > >>

sinsemillis:
Tak jsem si včera koupil dry nites pro holky. Mají je v akci za 154kč v Tesku v Letňanech v Praze. Asi je moc nikdo nekupuje. Proto ty marketingové pobídky a slevy. Musí tedy říct, že jsou moc v pohodě, a je to opravdu jiný pocit, když má člověk na sobě plenku určenou pro děti a dětskuy potisknutou :). Mám v pase okolo 90cm a v pohodě ji natáhnu, klidně i s jednou dvěma látkovkama, nebo jsem to vyplnil dvěma vložkama z kazových dětských plen. Tak se dá ještě zvýšit savost. Samotná plenka je málo savá a i ty největší jednorázovky pro děti toho pojmou víc. Ale pro ten pocit jsem si balíček koupil. Vzal jsem si jí, když jsem jel z práce domu a lehce učůrával, to vydržela. Je pohodlná a dobře se nosí.

Monicka777:
Tak mi dnes došli pro přítele a vzala jsem jednu a zkoušela to z vodou jak moc toho vydrží dostala jsem do nich skoro 700 ml a musela jsem to tam lít pomalu postupně pač když jsem lila toho hodně tak to nestíhala ta plínka vsakovat jsou pěkný ale normální plínky pro dospělý jsou teda lepší :) čekala jsem že když jsou až do 15 let že toho pojme víc

Jake:
Tak to mi přijde tedy opravdu málo. Já je používal jak byly v tescu v té akci a můžu říct , že když jsem se snažil a využil jsem max savost plenky , tak mi to dalo na jedno velké a jedno  menší vyčůrání  :)  . Zkoušel jsem i s vodou , protože přítelkyně se na čůrání ještě necítí a řekl bych , že to byl litr zcela určitě. Jakou jsi použila verzi ? Já mám ty dívčí...

Monicka777:
Mám ty chlapecké

13jh02:
Tak mi to nedalo a zkusil jsem je taky... Jsou mi tak-tak, ale docela se mi líbí ta těsnota. Ale jak píše MartinLX - Abriny jsou Abriny a kdo chce mít nohama ranec, má volbu jasnou. Tohle je jen taková náhražka pro stydlivky, co se bojí nakupovat ve zdravotních potřebách plnohodnotné produkty pro dospělé.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi