abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (41/42) > >>

abjanko:
No ani unas v tescu ich nemajú. Tam som ssi obcas kupilaj ked som mal asi smolu ale vzdy som natrafil len na velkost 4-7. Boly super .ale chcel by som take decke s igelitom.

Nevie niekto podobme stranky ako su tieto

plenkovec:
Kdyžtak, kdyby v Globusu byla sleva (cena pod 200kč) tak sem napište.

Dnes jsem zjistil že stránky snyvsuchu.cz už jedou a tak bych se chtěl zeptat, jestli vzorky zdarma, které na těchto stránkách nabízejí, příjdou diskrétně. Předem děkuji za odpovědi.

nuk-boy:
Mám takový dojem, že ty vzorky zdarma jsou pouze pro lékaře, ale nevím jakou míru ověřování informací tam provádí, zda opravdu žádající doktorem je.

Jake:
Já bych na ten jejich web absolutně nespoléhal  :D  . Objednat si je v internetovém obchodě bude určitě jistější ;)

brooks:
Tak dnes som sa dostal konečne k prvému testu tohoto pokladu. S absorpciou som veľmi spokojný, vydržali aj jedno veľké a jedno malé pocikanie za nejakých 15 minút. Mám teda tie chlapčenské 8-15 a sedia výborne, zatiaľ mi nepretiekli, ráno ich chcem vyskúšať v polohe ležmo tak uvidíme ako to so mnou dopadne  :D Nemáte teraz nejaké typy kde sa dajú nájsť v priaznivej cene? V Alberte na Pankráci (PRG) mali len tie menšie 4-7, tak či náhodou niekto neviete napríklad či sú dostupné v Kauflande v Michli alebo na Libni a tak podobne, ideálne za nižšiu cenu ako v eshopoch  ;) . Dík za info!

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi