abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (39/42) > >>

Bibinko:
Tak "KTM" nelze načíst, neboť je to neregistrovaný uživatel - NÁVŠTĚVNÍK, nikoli člen týmu.

A co se týče "Mircaa" a BANování - zatím nemám důvod, ale neboj sleduji Tě... možná že i pečlivě...  :P

Ale toto je jiné téma, takže šupky Z5 k DRY NITES !!!

Mircaa:
Dík za info budu se řídit a hlídat jak to půjde. Asi přestanu štěkat a kousat a budete mít všicí klidánko klid.  :lol:
Či nie? A komu vadí slovenčina? Mne nie. Bye Mircaa.  ;)

abjanko:
Jej. Konecne som si kupil po dlhej dobe DryNites unas v tescu. Ale skoda ze mali len velkost 4-7. Co uz , aj tieto natiahnem naseba (ved mam 60kg). A hned som vtescu skocil na wc a jednu si dal a netrvalo dlho ak som sa donej pocikal. Su proste super

babygeorge:
Já na sobě klučičí nikdy neměl :D Jenom holčičí, oblíknu jak 4-7 let, tak 8-15. A co jsem tak četl, tak i pro kluky jsou lepší holčičí. Zůstanu u nich. I když teda většinou používám normální jednorázovky. Hlavně jak miminkovskym designem, tak hlavně pro mě, keterej se stylizuju při hře do role holky, jsou 100989x lepší holčičí :)

goodnite:
Nevím sice kde jsi četl že pro kluky jsou lepší holčičí ale musím s tebou mírně nesouhlasit ,jde především o to že každá z plenek má jinde savé jádro a tím bezpečněji odvádí vlhkost, u holčičích je více uprostřet mezi nohama no skrátka tam kde ho potřebujou mít a u klučičích vede více na přední části také tam kde je více potřeba. Ale jináč také kupuji spíš holčičí protože sice nevím jak je to možné ale zdají se mi malinko větší, já teda používám 8-15 let .

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi