abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Dry Nites
Mircaa:
--- Citace: "jashax" ---Takže mí drazí. Kaufland. Za 60 Kc. Cesky Tesin, Frydek, Orlova, Hranice, Prerov, Novy Jicin, Valasske Mezirici, Koprivnice, a Ostrava Zabreh. To jsou mista kde se pohybuju. a tam to zatim takhle je.
--- Konce citace ---
A to jsi viděl tak jak popisuješ, asi jsi pracháč a máš vrtulník či co ale uznávám, máš asi taky perfektný prehliad o materiale,hm,hm..
Jsi prostě špica a mohol by si ist do armády ty jeden detektív... :lol: :lol: :lol:
Od kial že pochádzaš milý moj??? Musíš mit perfektný prehliad o všom, však si asi špica, lebo nie? Hm??? Bývaj v pokoji chalanisko naše.., :) :) :)
jashax:
Nemám vrtulník, ale jen dodávku. Nejsem detektiv, jsem dopravce s pravidelným rozvozem. A mám oči, dvě, tak kolem sebe koukám.
Anonymous:
Tak tady sleduji uživatele Mircaa a mám pocit, že se starý známý uživatel přejmenoval. Pomalu do každého příspěvku rejpeš a tvůj názor je prostě nejlepší. Jsem tady z toho pěkně otrávenej a už jsem tolik nelezu jako dřív. Třeba budeš mít více pochopení na slovensku :lol: (jednou píšeš česky a potom zase slovenky) Tááák, teď ti to někdo už konečně řekl a pojď do mě!!! :lol:
Fabineman:
Hlavne sa snaží písať slovensky, ale nejde mu to,
prekladač ma chybičky:)
marco:
Když by to někoho zajímalo tak Abena má výprodej dětskejch plínek, jedna vyjde na 4,50,-
http://abena.cz/vyrobky-pro-deti/245-ba ... 18-kg.html
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi