abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (36/42) > >>

Mircaa:
No jo Lupínek, materiál jako dobrý ale ta cena. Stále šmejdím na eBay ale něco tam je a není moc drahý ale je tam víc ks.
Koukám do každýho státu co nabízí Under... a jsou různé ceny. No a pošta jak kde z každý země trochu jinak a za vyřízení
si eBay-aci počítají poplatek 50,-Kč. Třeba ta Glorie mi stála 24,90 USD + doprava 7,50 USD od prodejce z Mexica  
v českých 688,-Kč + pajda eBajka a zaplatil jsem 738,-Kč a čekám na material. Na tý plínky by mohlo být levněji bude li od
němců nebo okolo kolem. Dá se tam něco vyhrabat a nebo uvažujem si zajet do rajchu /našel jsem jeden krám/. Snad je funkční
jel bych tam asi přes Novou ves a pod. Ale ještě bych nejdříve poslal holoubka na zvědy, má křídla a nepropálí tolik paliva
jako já kočárem. No snad se povede.
Sny v suchu? To máme za sebou, ted již jen plínky  :lol:
ba ne, vydřeli jsme z nich tři balíčky, 2krát pro dívky a 1dnou kluk s tím že si to chtějí i známý zkusit a přeci si to nebudou
pujčovat. A tak došli 3krát. Psali jsme i jinam ale asi jsou nějak propojený a nic už nedošlo od nikoho. Tak jo kdo sežene
škatuli - box - Under za pár Kč o 20 ti a více ks tak je machr a budu ho velebit...  :)    :)    :) Zatím bye Dry Nites, bye  ;)   :)

jashax:
Takže mí drazí. Kaufland. Za 60 Kc. Cesky Tesin, Frydek, Orlova, Hranice, Prerov, Novy Jicin, Valasske Mezirici, Koprivnice, a Ostrava Zabreh. To jsou mista kde se pohybuju. a tam to zatim takhle je.

Jake:
Lupínek je v tahu, na přesrok to zabalili  :x . Objednáno jednou, cena shit, ale fakt spokojenost :)
A co dodat ? Rychle do Kauflandu !  :lol:

moskvic:
Zkuste jeste globus..ja je tam ted videt..akorat nevim jakou velikost pac jsem tam byl s zenou a nevysetlil bych to

tretioko:
Mi pripomina tohle vlakno cim dal tim vic tramvaje 2 a 20 v Praze pred nemalo lety - baby vykladajici si ve ktery Delvite maji co zlevneny... Tyhle dve linky obsluhovaly zastavky u trech tehlech kseftu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi