abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Dry Nites
Pull-ups man:
byl jsem vcera v praze v jednom velkym tescu ale maj tam jen velikost 4-7!!! :( :( vite nekdo o nejakym obchode (tesco, kauf,...) kde prodavaj tu vetsi velikost (X-XL)??? :) diky moc!! :) a nevite taky jestli by se daj u nas jednat ty Pamperskovy Underjams? :) vypadaj rozkosne a dokonale! :)
Mircaa:
Ano, jak v Praze tak jinde dokončili doprodej vel.4-7,. a nasadili ceny na ty samý velikosti 4-7 přes 235 v Tescu, nebo tak nějak níž ale je to drzost.
Těch 11náct balíku malejch jsme zkoupili v Mostě, je to při cestě tak proč ne. Jinak se tam nic moc nezměnilo, ceny skočili kurevsky nahoru,
myslím tím plenkáče a rozkošný tepláčky s kapsou na zipečky, no to je o'lala , ale at si do nich těch věcí skočí sami za ty prachy, šmejdi jedni.
Projeli jsme Kauf, Tesco, Spar a jiné ale všude kde nabízejí Dry Nites tak jen 4-7, větší nejsou,zatím, ale drzý ceny. Do dnes se nic nezměnilo,
všechno natažený na cenách až běda. Sviniari. Asi levnější dlouho nikde moc nebude snad nějakej Vietkong či podobní možná sleví na vánoce,
ale ty jejich 5tky stojí za prdku, není pro nás, .. Tot asi DryNitesky/4-7/ co mám, malinké,kouzené ale mne zatím stačí. nikde nic neproteče a jsou
fajno. A ty chceš Underjams? Ted sem kupoval na eBay CD Glorii Trevi z Mexika a nabízejí Under ty tvoje velikosti za pár? Hadrů? no připlatíš si ale mrkni na
to jsou tam zajímavý ceny. Otevři si eBay Czech a pod. a mrkni na materiál. Mám je v pácu vzít až 2balíky do litru. Jako Kč,-. + pošta... No asi bude dražší
ale musíš tzv nakličkovat na obsah a řídit se cenou. Někdy víc ks je za menší USdoláč... Fakt! Vezmi calkulator a pocitej ks+us+post+a mas je doma. Zatím vse
tak bye Underjams jsou super. M&M.bm. ;) :) :D Bye...
Jake:
Tak zrovna tenhle týden jsem se také poohlížel po nových zásobách a jak už píše Mircaa, stojí to za prd :? . Tesco a Kaufland už prý budou prodávat pouze verzi 4-7, větší zřejmě nedožadovala požadovaných tržeb. Ve Sparu jsem neviděl ani ty nejmenší. A pokud jde o ostatní prodejce, myslím že velikosti L/XL prodávají v Globusu a také v DMku, akorát že často mají třeba jen chlapeckou nebo naopak dívčí verzi :) . Ale jak je řečeno, za trochu přemrštěné ceny, dmko bylo okolo 225,- , globus nevím.
No a pokud jde o underjams, zkusil bych, pokud je to možné, udělat si přes hranice výlet do Německa ;) . Byl jeden eshop, který prodával v čechách, ten bohužel skončil. Ale myslím, že se to často vyplatí více, než objednávat z ebay i když i to chce zvážit, protože i v německu jsou tyhle plínky docela drahý, okolo 8 euro zhruba ;) . Někdy přemýšlím o tom udělat si čistě plínkový výlet, třeba do anglie, kde jsou plínky na noc levnější a hlavně větší výběr :P . Tak snad někdy :D
JiříS:
http://www.lupinek-eshop.cz/lupinek/esh ... Under-Jams
Monicka777:
www.snyvsuchu.cz/vzorek-zdarma/ kdyby si někdo chtěl objednat zasilaji dva balíky zdarma :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi