Tak ještě je maj. Ale překvapivě ubejval. Domníval jsem se, že je to zboží které nepatří mezi trháky v prodejnosti.
Pokud nějakej výrobce chce v řetězci prodávat, tak musí kaufu (a jiným) dát nějaké zboží grátis. Za to, že bude na dobrým místě a že výrobky bude vůbec prodávat. Pak si může jednoduše dovolit tak nízkou cenu.
Pokud je Nites v balení 10 tak jedna vychází 10Kč čož mi přijde jako adekvátní cena. Když si uvědomím tak moje Abri form M4 vychází na 18Kč/kus. Ale jedna je jako celej balíček Nitesek. :lol: :arrow: taky ale vydrží.
Zdravím Dry Nites..
Tak od minulého týdne jsem slyšel o akcích a vyrazil do Kaufu. No měli poslední ale růžový plínky za 60,.Kč vel.4-7 no šly se mnou ke kase.
Od tý doby v Kaufu nic. Ale Tescáči se chlubí - měli v regále vždy každý den tak tři až čtyři ks. Ale vždy jen 4-7 vel. dívčí a klučičí. Tak jsme je koupili
no a v poho do nich skočím a jsou super. A tak každý den nákup v Tescu a vždy něco a plínky. Jedna paní na kase říká: to je kšeft co takhle levný.
Já na ni: dostal jsem echo a tak beru pro kámošku. A každý den nějakej balík 4-7, jiný nejsou. Zatím mám doma 11balíčků plínek po deseti ks a
zítra jedu na lov snad něco bude, dnes byli pouze jedny klučičí ale brala jedna paní. Tak jsem utřel nudli. :lol: Chci dokoupit pokud budou v akci
A cena moji zlatí? No NEKUPTE to ZA 67,40,-Kč. Tak jsme do nich vrazili přes 600,-Kč. To je přeci pecka nebo ne? Nějaké fotky dám na nástěnku
až budu mít čas. Jsou různé obrázky a malovánky ale nebudu všechny párat by jsme vyděli jak vypadají. Ty růžový se zkusili jednou ale nebudu na ně
sahat jen koukat jsou krásný a škoda ich pocikat.

Takže snad zítra akce potrvá nebo končím se skupováním tohoto materiálu. Dovedete si
představit jak to asi vypadá když nesu ke kase 5 balíčků plínek? Ale zákazníci za mnou jen čumí na Ně a pak na Mne. Vyhrává věta u pokladny: paní
ten lístek potřebuji nebo si myslíte že " jim to kupuju za svý? " Za mnou začíná být klid a každý si jde po svým. Jo, jedna krásná hyždě mi pomáhá s nimi
do tašky takže velký dík a úsměv a jede se domů.

:lol: . Koupili se holčičí i klučičí, hezké názvy což. Takže zatím pa k tomuto
příspěvku. At žije Dry Nites ale za mín třeba za pajdu. Jo ty menší velikosti se mi zdá že berou dost no máme je poprvé. Ale asi na stejno.
ŠEDESÁT SEDM ČTYŘICET! To je tedy kšeft. Tak jo...