abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (32/42) > >>

Jake:
Normálně vzpoura tohle :D . Dočkám se své odpovědi ?  :? Chtělo by to nějaké zastánce :)

goodnite:
S Tescem  to moc nedopadlo teda alspon  u nás pořád nic jen asi dvoje ty malý a dokonce už prořídli i pul ups ale skus DM drogerii u nás  je  v DM mají i když jen troje klučičí ale mají .Mě to taky docela štve protože mi zásoby řídnou . A slibované noční Pull Ups u nás zatím v nedohlednu.

Jake:
Konečně nějaká dobrá duše  :D . Už mi to přišlo jak diskuze lidí, kteří si stěžují na obezitu a cpou se brambůrkama  :D .
No, s tím DMkem se asi budu muset nějak smířit, nebo ještě zariskovat Albert nebo Kaufland  :? .
Ale ty pull-ups by mě dost lákali, měl jsem je kdysi a z mého pohledu se mi líbili, ale tu větší velikost nebo noční bych uvítal. Co eshopy nebo dovoz  :?:

PS: já chci holčičí !!! jsou lepší než ty pro kluky  :twisted:

marco:
Vyzkoušej kaufland u nás je maj. Jak holčičí tak klučičí balíček 100kč. Nebo zkus pořádný plenky třeba abri flex. Mam zbytek S1 a ty vydrží tak jedno počurání (500ml) asi půjdu do velikosti M3 ty už musí něco vydržet.

Jake:
A nevíš jestli je ta akce nějak omezená ? :) Já byl v kauflandu o víkendu, ale měli jenom chlapecký a stejně jsem nemohl zrovna plínky nakupovat :D
Ale ta cena je super, tak bych to nerad prošvihnul ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi