abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Dry Nites
Mircaa:
--- Citace: "Plinkovec" ---Máte někdo zkušenost se savostí těchto plen? Kolik ml. průměrně nasajou?
--- Konce citace ---
Tak tam napiš a potom odpověz nebo se jich stydíš zeptat? Nebo to máme udělat za tebe?
Jak jednoduché, vlítnu na krám a jdu tzv.po zboží a chci vědít co nejvíce nežli nakoupím.
A možná se budeš divit co umí prodejce za věci. Lína doplnovačka regálů možná ztuhne při
dotazu a nebo tě někam odvede za odpovědnou osobou. Jen se nesmíš bát ani stydět.
Musíš na ostro a nějaký příběh si určitě vymyslíš proč a na co nebo pro koho to chceš.
Jedná se pouze jen o tisícinu vteřiny a tu musíš zmáknout neboli stihnout.
U nás pracuje stopro% a ještě s úsměvem řeknou nashle a přijdte zas. Takže bye...
Jake:
Podá někdo info, jak to dopadlo s tím tescem ? Byl to můj oblíbený prodejce a většinou i nejlevnější :) .
A neví tu náhodou nékdo, jestli se nezměnila situace i s ostatnimi pull-ups ? Chtěl bych sehnat velikost 6 nebo alespoň ty noční :) .
Uvitám i další typy, došla mi totiž zásoba :D
Dík
tretioko:
Kupovat tyhle veci znamena vyhazovat prachy z okna (aspon pro me...) Ja vim, mrnavej a diskretni balicek ma svoje, ale nekolikrat jsem kupoval baliky s 80 kouskama a ani mi nijak nevadilo, ze kazdej vidi, co ze to taham do auta.
Jake:
O tohle my vůbec nejde, když kupuješ plínky pro 10-15ti letý holky, někteří taky koukají s podivem (chudák ségra :D ).
Ale plínky pro dospělé pro mě prostě nejsou to co hledám ;) . Takže zpět k otázce výše :)
boy_in_nappies:
Podle mě jsou ty Drynites a jim podobné k ničemu, nic neudrží, hrozně protékají
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi