abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (27/42) > >>

newbie:
SENI = Polsko, Molicare = Nemecko, Euron = Belgie, Abena = Dansko, Tena = Svedsko, Attends = puvodem z USA, Depend = puvodem z USA, tak ted mi rekni co se k nam nedovazi... :D Co se tyce prevodu jednotek, to dnes zvladne kazdy mobil, tudiz dalsi vymluva. Prijde mi ze je placas jatrama. Kdybys chtel opravdu neco objednat, tak nevymyslis 20 duvodu proc to nejde, ale zacner resit jak to udelat. BTW ohwe.de je velky nemecky e-shop. Lze objednat par veci co se u nas neprodavaj. Objednavka v pondeli = v patek to mas doma. Objednal jsem tam jiz vicekrat a nikdy se mi nestalo, ze by doslo neco blbe, chyba se stat samozrejme se stat muze, ale neni to v jejich zajmu. První objedavku jsem tam udelal pred x lety, kdy byl web jen v nemcine a taky jsem to dal i kdyz nemecky nemluvim. Cekam na reakci co zase vymyslis :D

goodnite:
Pokud jsi četl příspěvek až do konce tak jsem psal že náš trh se skládá především z dovozu. Nevymýšlím důvody proč by to nešlo objednat jen se snažím říct to že by bylo snaží kdyby se to dalo u nás také běžně koupit jako v cizině.A nemysli si že neobjednávám mám objednané zrovna Seni trio ve ZP a přes net taky objednávám jen jsem konstatoval situace které mohou nastat ač už jsou v zajmu prodejce či nikoliv.Ale dost řečí na toto téma  a pojdme se věnovat tématu DryNites jaktak pozoruji tak Huggies má asi opravdu nějaké větší problémy protože mi unás ve ZP řekli že DryNItes zatím nemůžou objednat že vyjednávají jiného dodavatele a kaufland je unás měl ve výprodeji  za 100kč takže jsem si hned koupil 4balení.P.S.omluvte pravopis snažím se psát rychle a ve škole jsem na češtinu taky nepatřil zrovna k premiantům.

marco:
Ahoj lidičky,
jsem tu u vás novej. Pročítám si to tady a je to super, jsem rád že nejsem sám. Kouzlo plen jsem objevil uz za studijí na zdrávce (moje mučení přebalovat někoho a mě nikdo  :( ) ale až teď jim beznadějně propadl. Poslední dobou mam větší tlak ze strany škol a tohle je dobrá relaxační metoda. Si tak tady sedím u NTB mezi nohama mam abri form L4 (zatim jsem jinou nesehnal a navíc jich mam 4 balíky) a na půkách namazanej menalind. Je mi dobře. ;)  Na čůrání do plen ještě musím zapracovat. Nějak se mi to nedaří ale průjem jsem si o výkendu zkusil  :oops: bůh žehnel plínkám.
Jsem tak z 90% DL ale jedna věc mě láká i u AB a to dudlík. Jen nemám absolutně žádný zkušenosti kde a jaký si mám pořídit. Je mi 23 a zkoušel jsem největší dětské ale ty jsou moc malé. Prosím písněte nějaký zkušenosti.
Hezkou noc a pěkný počuráníčko. Marco

Jake:
No tak záleží hlavně na tom, kolik máš v pase, dost často i na velikosti stehen  :)  .
Za sebe bych řekl, že můžeš zkusit tady zmiňované drynites, s dospěláckýma pak poradí asi někdo jiný, já na ně moc nejsem  :) .

--- Citace ---DryNites jaktak pozoruji tak Huggies má asi opravdu nějaké větší problémy...
--- Konce citace ---
Je možné, že to souvisí se změnami, které huggies oznámili už minulý rok tzn. stažení klasických plínek z trhu a věnování se jen "speciálním" plínkám, respektive pullups a drynites. Otázka je, kam to směřuje u nás a to asi nikdo neví  :?  .

Bibinko:
Kaufland
Voctářova 2401/8
180 00 Praha 8 - Libeň

Akce na DRY NITES (věk 8 - 15) / cena: 100,-Kč

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi