abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Dry Nites
goodnite:
Ano cena je také jeden s faktoru ,balík na poštu ano je to dobra možnost ale horší je to doma s úkrytím aby to naši nenašli již teď mám strach až jednou objeví můj úložný prostor v mé posteli naditý plenama a dudlíkama . O strojovém překladu od Googlu vím také ale měl jsem spíše na mysli to kdybych jel např. do Anglie a tam si sám v obchodě vybral tam mi googl ani slovník už moc nepomůže.
Jake:
Můžeš vyrazit, odkud myslíš, že přišli samoobslužný pokladny ? :) . A i když by ne, tam tě nikdo už tuplem nezná, takže přečíst si kolik to stojí a dát pokladní peníze zvládne i malé dítě :D . Navíc v akcích tam koupíš plínky za pakatel, např. 2x pull ups size 6 i za 5,50£ (180,-) .
goodnite:
Ano to vím že stačí přečíst cenu a zaplatit pokladní ale měl jsem spíš namysli že bych zkusil nějaké nové a pochybuji že na balení bude český popis poněvač ho tam nemají ani Němci tak pochybuji o Anglánech to jen Češi na balení píšou ruznýma jazykama pač se celimu světu cpou do zadku hlavně teda Amíkum.
newbie:
Cesi se cpou do zadku tak maximalne nemcum, jelikoz je na nich zavisla nase ekonomika, jestli myslis, ze jsou popisky v anlictine na vyrobcich kvuli amikum, tak jsi taky vedle :) Jine jazyky tam jsou hlavne z toho duvodu, ze se to zbozi vyvazi, ale to jsi zrejme nedomyslel. Jen jeste jedna rejpava, k cemu vlastne popis, rekl bych ze te stejne zajima akorat velikost, která je uvedena zretelne na obalu cislem. Savost a podobne ficury se stejne u detskych plen neudavaji.
goodnite:
Nejde mi jen o dětské pleny zajimají mě i ty pro dospělé takže popis v češtině je tak taky trochu třeba poněvač většina anglicky mluvícých zemí užívá váhovou jednotku v librech a ne v kilech tak potřebuješ i přepočet ale to není to nejhorší co by mě trapilo mužem li dovážet vejce s polska tak proč by nemohli dovažet plene s ciziny určitě mi dá mnoho lidí z naší komunity za pravdu,je přeci pohodlnější a lepší kdyby se to dalo koupit u nás než jezdit do zahraničí a nebo ryskovat e-sopi co si budem nalhávat né všechny jsou poctivý a dodaj ti přesně to cos sis obědnal a zde už jezapotřebí pro vyřízení alspon částečně cizí jazyk znát a stím vývozem to u nás taky není tak horký poněvač většina u nás prodávaného sortimentu je naopak z dovozu.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi