abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Dry Nites

<< < (24/42) > >>

goodnite:
S tím musím souhlasit nad klasické jednorázovky  pro dospělé nebo dokonce nad látkovky není ale mě se drynites líbí proto že maj dětský potisk a to snad uznate naše běžně dostupné jednorazovky potisky nemají. A to že toho moc nepojmou a jsou tenké to je hold jeden z mínusů ale co mužem chtít po dětských plenách je to dáno tím aby byly diskrétní a pod oblečením neviditelné.

tretioko:
No potisk je zrovna to, co u me nerozhoduje.

goodnite:
U mě také potisk není ten hlavní bod ale musím uznat že plenky s potiskem se mi líbí víc než bez potisku.A já je hlavně kupoval z toho důvodu že u nas v tescu mají samoobslužný pokladny takže nákup probíhal bez jakéhokoliv studu ale co naplat.

newbie:
Koukam, ze vetsina z Vas tady je ponekud mimo realitu. To ze by rodice nevedeli, ze se ten problem da resit plenkami je blbost. Deti je bezne pouzivaji od narozeni, tak mi netvrdte, ze pak rodic zapomene co jsou plenky. Ono totiz primarne se bude rodic snazit problem vyresit pres doktory apod., aby melo jeho ditko plnohodnotny zivot a nemuselo plenky nosit dele nez je nutne. Jednak kvuli hygiene obecne a pak kvuli posmechu vstevniku apod. To ze mizi z trhu je dano jen tim, ze Huggies obecne u nas zavrel kram, tot cele vysvetleni problemu. Dale pak proc nebezi reklamy v televizi? Si spocitejte kolik takova kampan stoji a kolik je realne adresatu takoveto reklamy. Aby se jim to vratilo, tak by musel produkt podstatne podrazit a to by se zase nelibilo vam...

Jake:
No s tím bych tak úplně nesouhlasil. Je sice pravda, že rodiče určitě vědí o plínkách, ostatně jinak to asi ani nejde, že ?  :D
Ale nemyslím si a to můžu potvrdit i ze svého okolí, že by plínky při nočních nehodách někdo používal. Myslím že rodiče právě mají zafixované to, že plínky jsou pro malé děti a tak je ani takovéto řešení nenapadne a radši budou dítě v noci budit. Vždyť ono stačí, jak se někdo dívá na to když děti nosí plínky ve 3 letech a pak ještě třeba rok na noc.
Tím tedy spíš myslím, že je potřeba změnit celkové uvažování, než jen to, jestli o tom někdo ví nebo ne. V některých ohledech mi totiž přijdou lidé v této oblastni opravdu netolerantní, což trochu odporuje právě všeobecně tolerantnímu smýšlení. Tolerují se homosexuálové a netoleruje se, když někdo na noc nosí ze zdravotních důvodů plínky  :D  .
Reklama je akorát taková hezká myšlenka, ale když by se to jednou povedlo, nebudu proti  :) . Ale osobně myslím že je škoda, že tu není větší trh, já drynites rád a ještě mít pull ups 6ky , cruisers 7 a underjams  :P  . To by pro mě byl ráj...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi