Abdl > Plenky

Spotřeba plenek za den

<< < (4/6) > >>

babygeorge:
Při průjmu bych to chápal, to se v tom člověku bejt dlouho nechce, ale normálně mi přijde 22 jako totální pičovina. Nechci hejtovat nebo bejt hnusnej, ale moje chápání tohle odmítá a  řekl bych, že nejsem sám.

FrantaM:

--- Citace: "marco" ---Když mám dobrej den tak si vezmu čistou ráno pak tak v jednu odpoledne a před spaním. Víc mi VZP nezaplatí. No a když mam blbej den tak 4-5 kusů, jednou jsem měl velké zažívací problémy způsobené antibiotiky a celkovej stav byl že jsem sotva chodil a tak jich padlo 9 (abri M4) za 24 hodin  :oops: ale to už je opravdovej extrém
--- Konce citace ---
S tímto tvrzením se dá souhlasit, z vlastní zkušenosti tak 3 - 4 kalhotky denně (Tena slip Maxi M), jedny na noc. Ovšem když mám špatný den, tak klidně i dvojnásobek, tj. 6 - 8 kalhotek denně. Nejvíce jsem jich za den spotřeboval tak deset kousků, ovšem t jsem celý den ležel...

Tropix:

--- Citace: "voki1852" ---Jak jste na tom s denní spotřebou plen?  Já spotřebuji denně 22-24 jednorázové plenk.kahotky a 12-18 jednorázových vložných plen. Něco mi hradí ZP,mám je 24hodiny denně.Marek
--- Konce citace ---
Nechci pochybovat o Tvém tvrzení, ale slečna, se kterou jsem chvíli byl, měla taky hrazené plenky pojišťovnou a nosila je 24/7, ovšem spotřeba tak 6 - 8 denně, měla ty nejabsorbnější dependy. Jak to proboha děláš, 24 denně?  :shock:

VENDI:
Taky si myslím že 20 plen za 24 hod. je moc Já jsem inkontinentní a spotřebuji podle situace tak 4-7 plen za noc. V zimě vydržím celou noc v bavlněných - mám tři složené 120x150cm. Ale to už jsem tu v minulosti psal, kde se dají sehnat. Jakmile jsem se dozvěděl o fa IN-TEX tak jsem si tam objednal i plenkové kalhotky. Jinak k lékaři chodím v plenkách MOLICARE-MOBILE SUPER. O tom se tady můžeme pobavit, protože od r.1992 co je nosit musím, tak jsem jich vyzkoušel neskutečně mnoho a tzv. si vybírám. Jen je smutné , že snížili počet na dva měsíce. :(  :(  :(

kreter:
5 za den ked sa nepokakam. ked mam hnacku minem vela desat alebo dvanas

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi