Abdl > Plenky

Bambinex 2v1

<< < (3/4) > >>

hrisnik:
Určitě jen objednat.

na Tutině už je nemaj (tu největší velikost, tu střední ještě maj ale na mě je už malá) a zdá se že ani mít už nebudou neboť na stránkách je uveřejněn prodej firmy, okamžitý. Dá se ještě objednat na http://www.biomamma.cz ale vložnou plenu mají jen velikost 1 ( rozdíl tam moc není, i ta 1 je dobrá). Mají poslední 3 kusy.

Leplen:
Lékárny tento sortiment nevedou. A dokonce je teď nemá ani frima, od které jsem je koupil já. DOporučuji hledat na netu.

peter40:
Ja som si tiež kupil BAMBINEX 2x1 mám ich 3 kusy a 6 vložnych . A nie som snima spokojný . Využivam len vložné pleny a tie si dávam  lebo majú jemný povrch do lepších plienok ako sú BAMBINEX  volajú sa INKO Plienka len na ne treba dať ešte igelitové gatky ale to nie je problem  volajú sa INKO UNI , sú také jemné , neviem z čoho sú ale igelit to nie je  . BAMBINEX  ked ich mam tak strašne režu a sú také tesné . davam si 1-2 vložne pleny a  2x som mal nehodu ze mi pretiekli a bol flak na nohaviciach a preto som snima skončil lebo nie je na ne spolach .Raz sa to stalo  v kine a to bol prúser , to som si ich dal pred kinom a nič nevydržali pretiekli . Ked idem do kina s INKO tak bez problemov . Tie INKO pliemky pouziam tak 5-6 rokov , mam ich asi 30 kusov , a stale fungujú suché zipsi držia . Papierove plienky vobec nepouživam . Obycajné latkové tiež už vobec nepouživam . Takze moja skusenosť je zlá a za tu cenu vobec nestoja a NEKUPUJTE ICH , maximalne si kupte tu vložnú plenu a davajte si ju aj do papierových  alebo látkových je velmy príjemna vobec nie je citit vlchkost . Skoda ze tie INKO plienky sa uz nedajú kúpiť . predavali ich na  http://www.plienka.sk , ale plienky pre dospelých prestali šiť pre nezaujem . Tak to je moja skusenosť ktorá je uplne iná ako v ostatných príspevkov .

Leplen:
Bohužel, nedá. Už ani v Tutině ne. Poslední a jedinný, o kom vím, že je prodává je Biomamma.

hrisnik:
Mám k prodeji velikost 1 a 3 včetně vložných plen pro oba dva typy. Objednal jsem si vel. 1 pro svou přítelkyni a 3 pro sebe, já jsem ale velikost 2. Takže jsem tenkrát ještě mezi posledníma doobjednal 2ku :)

Teď nabízím k prodeji 1 a 3. Oboje za 1400 nebo po jednom za 800. Poštovné hradí kupující. Vložné pleny zvlášť neprodávám, pouze společně s pkalhotkami ke kterým patří.

Jsou jednou nandané (pro zjištění jak padnou) ale nepoužité. Mají na sobě ještě tu konzervační voskovou vrstvu takže pokud je chcete používat je nutné je nejdřív vyprat v pračce.

Pokud by byl zájem, hlašte se mi do pošty :) Vím jak je blbé dělat nákupy přes internet a že je to vždy o důvěře ale bohužel není nikdo kdo by mě mohl doporučit či potvrdit mé kvality.

Nechám to tedy na Vás.

Hezké plenkaření přeje Hříšník :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi