Autor Téma: Molicare S  (Přečteno 1916 krát)

honza.rybicky

• Host
Molicare S
« kdy: Června 06, 2011, 15:51:21 »
Konečně jsem měl být doma sám, rodiče jeli na týden do lázní. V našem 2 patrovém rodinném domku bylo sice několik skrýší na plínky, ale já je měl nejradši pod postelí. Měl jsem molicare S. Hned, jak jsem tedy byl sám, jsem se šel umýt. Musím říct, že se mi dost chtělo čůrat a jen tak tak jsem to ve vaně nepustil. Pak jsem se zabalil a šel se projít. Pak jsem se počůral. Sice po dávkách, ale plně. Vůbec jsem necítil vlhkost, ale jak jsem šel, cítil jsem mezi nohama, tam kde se plínka dotýká stehen, že je mokrá. Jako by byla mokrá zvenčí. Asi po hodině brouzdání jsem si sedl na lavičku a uviděl kapku na kalhotech, jakoby plenka vzadu protekla. Vrátil jsem se domů, svlékl atd. Plenka neprotekla, ale na krajích byla zvenku mokrá (vlhká). Pak jsem se ještě počůral - spíše dovyčůral, a protekla vzadu. Po několika dalších použitých plenách jsem zjistil že už po 1 počůrání je plná. Mám tedy přejít na vyšší savost? Plenka mi je tak tak (mám S) ale mám to rád protože je přilehlá, na těle, a kdybych tu plínu na sobě vyfotil (suchou), tak nepoznáte jestli jsem kluk nebo ne, asi i to mne vzrušuje. Velikost M je mi taky, ale plína není přilehlá na těle, a asi by byla vidět. Proč ale je plína mokrá na krajích zvenku?
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Guest »

rexinkooo

• Host
Re: Molicare S
« Odpověď #1 kdy: Srpna 01, 2011, 08:38:02 »
HONZICKU, TIEZ NOSIM MOLICARE MOBIL PLIENKOVE NOHAVICKY A SOM S NIMI VELMI SPOKOJNY, MAJU MIMORIADNU SAVOST, TAKZE SA MOZEM DO NICH POCIKAT 3x A NEPRESIAKNU A CO JE DOLEZITE, POD NOHAVICAMI SU NEPOZNATELNE.
AK MAS ZAUJEM SI POPISAT, OZVI SA: marian.dillnberger@gmail.com
JE MI SICE 40r. ALE TO BY NEMAL BYT PROBLEM.
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Guest »