Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (20/31) > >>

Monika:
Ahojky zdravím,
tak objednávku na plátěnné kalhotky jsem ani nedostala. Mam sesit s veškérýma objednávkama. Ale můžeme se nějak dohodnout a ušiju to .Nemam o co přijít ten .............. každý si tam doplňte co chcete protože já nevím jak pana CHatta pojmenovat.Můj e-mail  m.ryppelova@centrum.cz a klidně něco ušiju už vím  i co jak má být ušité jak volné atd.Chtěla bych tady i všem poděkovat kdo jste pomohl díky
Monika

Monika:
Ahojky lidičky jenom jsem se chtěla zeptat zda Vám už pan CHatt vrátil penízky.A ještě mě napadlo , aby jste měli trochu představu co vše šiju  mam své krejčovství a šiju i hodně sportovní kostýmy tak se třeba mrkněte vím že se z toho nepozná jak je to ušité ale jenom že šiju z ruzných materiálů a co si kdo řekne. www.krejcovstvi-tym.cz
Mějte se všichni fajn Monika

spida:
jen aby jste nepovažovaly paní Moniku za podovodníka web má www.krejcovstvi.tym.cz asi jen překlep..

Monika:
Díky byl to překlep   :lol:  :lol:

igelit007:
Zdravím vás. Už vám někomu vrátil pan CHATT peníze. Já původně chtěl zboží dodat i tak ale po tom jak se to tady nakonec ukázalo jak to je tak chci peníze zpět. Ale on zas nereaguje.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi