Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (18/31) > >>

pdbrno:
Tak internetové stránky shopu jsou už od včerejška nefunkční.Zcela nečekaně.Že pane Chate či paní Iva nebo jak jse jmenujete.

pocuranek:
Tak po urgenci jsem dnes dostal tuto odpověď :

Dobrý den,

peníze z objednávky Vám zašleme co nejdříve zpět. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Obchod je momentálně uzavřen.

Po otevření obchodu Vám bude jako omluva zaslán slevový kupon na případný další nákup.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Iva

AdultBaby tým

tak jsem zvedav zda pvrácené peníze dorazej či je budu muset vymáhat právní cestou

pdbrno:
A já jsem dostal email v tomhle znění.
 Dobrý den,

peníze z objednávky Vám zašleme co nejdříve zpět. Za vzniklé komplikace
 se omlouváme. Obchod je momentálně uzavřen.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Iva

AdultBaby tým

Schutzhose:
Zkontaktoval mě další člověk, který dopadl tak jako my. Napsal panu Chattovi mejl tohoto znění:

Dne 28. 9. 2010 jsem u vás reklamoval zboží s objednávkovým číslem 6247695, zboží jsem zaslal na Vaši adresu, druhá reklamace se mi vrátila zpět, s tím že adresát si zásilku nepřevzal, takže obě dvě věci, co jsem si u Vás zakoupil, jsou k nepoužití a z toho ještě jednu máte u sebe.Požaduji okamžité vrácení celé částky za objednávku + vrácení peněz za poštovné. Za prvé jste nedodržel 30 denní reklamační řád a za druhé jste nepřevzal mnou reklamované zboží, což jste povinen.Pokud mi do týdne nezašlete peníze, připojím se k hromadné žalobě, která se organizuje na BabyLandu, ale mezi tím Vás ještě osobně navštívím a peníze z Vás dostanu, jsem jeden z těch, který si zboží převzal osobně, takže vím jak vypadáte a díky cigaretám, kterých asi vykouříte dost, Vás najdu i po čichu a věřte tomu, že v dnešní době není těžké si někoho najít.
Jenda

Pro pana Chatta: Jenda na Vás ukáže prstem a já z Vás ty peníze vytřepu.  :lol:

bulpitel:
Drsňák  :D

--- Citace: "newbie" ---Tak přiznejte se, kdo z Váš už to nevydržel a rozbil panu Chattovi ciferník, že je teď v nemocnici? :D
--- Konce citace ---

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi