Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (17/31) > >>

pdbrno:
A tomu máme věřit? Já osobně požaduji vrácení peněz.Bohužel pán ve mě zklamal jako férový obchodník.
Navíc je momentálně eshop skoru už nefunkční.A proč ičo bylo zrušeno?

Schutzhose:
Odpověděl jsem jim takhle...

Dobrý den!
Ať jste nějaká virtuální Iva, nebo pan Chatt je mi jedno. Máte týden na to, aby jste převedli zpět částku na můj účet, za kterou mělo být zboží.
Pokud tak neučiníte, pana CH. si skrz vrácení peněz najdu, v lepším případě další kroky povedou přes policii a právníka.
                                                                                                                                                                                    s pozdravem ..............
číslo fatury:   5205889

newbie:
Tak přiznejte se, kdo z Váš už to nevydržel a rozbil panu Chattovi ciferník, že je teď v nemocnici? :D

bejby:
Nechci se nikoho nějak zastávat, nebo omlouvat. Ale soudě podle dřívějších pozitivních ohlasů, se pan Chatt snažil a to že se mu něco nepovedlo, není důvod, abyste jej osočovali z nějakých čachrů. Osobně jej neznám a také mám u něj objednané zboží (i když na dobírku), ale protože jsem dříve (neúspěšně) podnikal v IT, tak celkem chápu, jak lehce se člověk může při podnikání dostat do problémů a to né z vlastní viny. Takže mu držím palce, aby se provoz na eshopu obnovil a aby to fungovalo.

vbaby:
Ahoj,
jsem taky jeden z poškozených, upřímně lituji toho jak jsem chválil při objednávání. Ze začátku jsem k problémům přistupoval vstřícně a nechtěl jsem psát komentáře tady na fóru, abych někoho nepoškodil. Panu Chattovi nevěřím už ani dobrý den, každému píše něco jiného.
Beru to jako nedodržení smlouvy a od smlouvy odstupuji. Případně se připojím ke kolegovi Schutzhosovi a budu to řešit právní cestou.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi