Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
Schutzhose:
Ještě jinak. Panu Chattovi napíšu mejl, po případě mu zavolám aby zboží okamžitě pošle a nebo ať pošle zpět peníze na ůčet, bude mít na to týden. Pokud tak neučiní, nechám prověřit pochybnou obchodní činost pana Ch.. Samozřejmě si pana Ch. najdu a částku kterou mi dluží z něj dostanu.
Lidem kterým se stala stejná věc, ta že předem zaplatili a zboží nedostali ať mě zkontaktují na mejl, domluvíme se na dalších krocích : schutzhose@centrum.cz
PetrMyslivec:
No tak to je nářez, doporučuji si přečíst včerejší příspěvky na tamější návštěvní knize, kde píše sama paní švadlena :) Já vám to říkal :)
--- Kód: ---Ahoj všichni právě jsem se dostala na tyto stránky.Jsem ta švadlena ,která má být v nemocnici. Není to vůbec žádná pravda pan Chat si ke mě jezdí pro zboží od začátku prosince. Úpřímně šila jsem to po nocích aby se to včas odeslalo zaplatila materiál a jsem na tom asi nejhůře z Vás mam u pana Chata zhruba 18 000,- .Vůbec nevím co mám dělat mam do toho malé roční dítě a on mě takto vypekl jsem docela dost zoufala .Pokud se bude něco podnikat jdu s Vámi do toho. Ps.Bohužel ty reklamace vůbec nemam a co a jak tam chce našít si pan Chat vybírá sám a nenechá si poradit. E-mail na mě m.ryppelova@centrum.cz
--- Konec kódu ---
Tak hlavně ať z něj vymlátíte peníze!
bulpitel:
masaker :x
citam to tu, dlhsi cas sledujem, totalny rozruch okolo obchodu. a teraz toto. no silne kafe. ked vam dlzi peniaze, vytraste to z neho do halieru aj s penale
..a este by mohlo byt zaujmave vediet kto je ta slecna na obrazkoch v tom shope.
pdbrno:
Co takhle podat hromadnou žalobu na pana Chata?Jinak asi z od něj peníze ani zboží neuvidíme.
Možná by stálo za to napsat na servr který jeho stránky provozuje že nabízí zboží které ani neumý dodat a nevrací peníze.Třebas na základě tohoto by mu zrušily stránky?
mimino:
Ahoj,
Zbyněk Vám pošle peníze zboží nebo peníze zpět během týdne. V nemocnici je on, veškeré emaily jsem psala já abych mu pomohla, ted jsme se pohádali přes telefon, protože v nemocnici leží on. Peníze Vám pošlu já, až mi řekne údaje k internetovýmu bankovnictví nebo on, jestli ho pustěj. Proč co a jak se stalo napíše pak sám, já se mu do toho nemotám, ale mám dát vědět, co a jak. Peníze jsou na účtě, prej se mám zeptat, kdo chce zboží a kdo peníze. Kdo peníze, tak je do týdne odešlu, kdo zboží, tak až se vrátí z nemocnice, zboží je dávno hotové. Nevím proč nechtěl, aby se to rovnou vysvětlilo, ale jak říkám, o tom Vám řekne pak sám. Tak maily prosím posílejte na iva@adultbaby.cz, a domluvíme se, jak chcete postupovat dál.
Děkuji, Iva
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi