Autor Téma: Nový abdl shop v ČR  (Přečteno 139672 krát)

Offline Schutzhose

• 10 a více
Re: Nový abdl shop v ČR
« Odpověď #75 kdy: Ledna 08, 2011, 18:01:52 »
Ještě jinak. Panu Chattovi napíšu mejl, po případě mu zavolám aby zboží okamžitě pošle a nebo ať pošle zpět peníze na ůčet, bude mít na to týden. Pokud tak neučiní, nechám prověřit pochybnou obchodní činost pana Ch.. Samozřejmě si pana Ch. najdu a částku kterou mi dluží z něj dostanu.
Lidem kterým se stala stejná věc, ta že předem zaplatili a zboží nedostali ať mě zkontaktují na mejl, domluvíme se na dalších krocích : schutzhose@centrum.cz
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Guest »

Offline PetrMyslivec

• Moderator
  • 101 a více
« Odpověď #76 kdy: Ledna 09, 2011, 09:05:32 »
No tak to je nářez, doporučuji si přečíst včerejší příspěvky na tamější návštěvní knize, kde píše sama paní švadlena :) Já vám to říkal :)
Kód: [Vybrat]
Ahoj všichni právě jsem se dostala na tyto stránky.Jsem ta švadlena ,která má být v nemocnici. Není to vůbec žádná pravda pan Chat si ke mě jezdí pro zboží od začátku prosince. Úpřímně šila jsem to po nocích aby se to včas odeslalo zaplatila materiál a jsem na tom asi nejhůře z Vás mam u pana Chata zhruba 18 000,- .Vůbec nevím co mám dělat mam do toho malé roční dítě a on mě takto vypekl jsem docela dost zoufala .Pokud se bude něco podnikat jdu s Vámi do toho. Ps.Bohužel ty reklamace vůbec nemam a co a jak tam chce našít si pan Chat vybírá sám a nenechá si poradit. E-mail na mě m.ryppelova@centrum.cz
Tak hlavně ať z něj vymlátíte peníze!

Offline bulpitel

• Email nefunguje
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #77 kdy: Ledna 09, 2011, 12:33:09 »
masaker :x

citam to tu, dlhsi cas sledujem, totalny rozruch okolo obchodu. a teraz toto. no silne kafe. ked vam dlzi peniaze, vytraste to z neho do halieru aj s penale

..a este by mohlo byt zaujmave vediet kto je ta slecna na obrazkoch v tom shope.

Offline pdbrno

• 10 a více
« Odpověď #78 kdy: Ledna 09, 2011, 17:48:38 »
Co takhle podat hromadnou žalobu na pana Chata?Jinak asi z od něj peníze ani zboží neuvidíme.
Možná by stálo za to napsat na servr který jeho stránky provozuje že nabízí zboží které ani neumý dodat a nevrací peníze.Třebas na základě tohoto by mu zrušily stránky?

mimino

• Host
« Odpověď #79 kdy: Ledna 09, 2011, 21:41:58 »
Ahoj,

Zbyněk Vám pošle peníze zboží nebo peníze zpět během týdne. V nemocnici je on, veškeré emaily jsem psala já abych mu pomohla, ted jsme se pohádali přes telefon, protože v nemocnici leží on. Peníze Vám pošlu já, až mi řekne údaje k internetovýmu bankovnictví nebo on, jestli ho pustěj. Proč co a jak se stalo napíše pak sám, já se mu do toho nemotám, ale mám dát vědět, co a jak. Peníze jsou na účtě, prej se mám zeptat, kdo chce zboží a kdo peníze. Kdo peníze, tak je do týdne odešlu, kdo zboží, tak až se vrátí z nemocnice, zboží je dávno hotové. Nevím proč nechtěl, aby se to rovnou vysvětlilo, ale jak říkám, o tom Vám řekne pak sám. Tak maily prosím posílejte na iva@adultbaby.cz, a domluvíme se, jak chcete postupovat dál.

Děkuji, Iva

Offline pdbrno

• 10 a více
« Odpověď #80 kdy: Ledna 09, 2011, 23:15:15 »
A tomu máme věřit? Já osobně požaduji vrácení peněz.Bohužel pán ve mě zklamal jako férový obchodník.
Navíc je momentálně eshop skoru už nefunkční.A proč ičo bylo zrušeno?
« Poslední změna: Ledna 10, 2011, 22:13:19 od Bibinko »

Offline Schutzhose

• 10 a více
« Odpověď #81 kdy: Ledna 10, 2011, 08:38:01 »
Odpověděl jsem jim takhle...

Dobrý den!
Ať jste nějaká virtuální Iva, nebo pan Chatt je mi jedno. Máte týden na to, aby jste převedli zpět částku na můj účet, za kterou mělo být zboží.
Pokud tak neučiníte, pana CH. si skrz vrácení peněz najdu, v lepším případě další kroky povedou přes policii a právníka.
                                                                                                                                                                                    s pozdravem ..............
číslo fatury:   5205889

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #82 kdy: Ledna 10, 2011, 12:56:07 »
Tak přiznejte se, kdo z Váš už to nevydržel a rozbil panu Chattovi ciferník, že je teď v nemocnici? :D

Offline bejby

• 10 a více
« Odpověď #83 kdy: Ledna 10, 2011, 15:11:53 »
Nechci se nikoho nějak zastávat, nebo omlouvat. Ale soudě podle dřívějších pozitivních ohlasů, se pan Chatt snažil a to že se mu něco nepovedlo, není důvod, abyste jej osočovali z nějakých čachrů. Osobně jej neznám a také mám u něj objednané zboží (i když na dobírku), ale protože jsem dříve (neúspěšně) podnikal v IT, tak celkem chápu, jak lehce se člověk může při podnikání dostat do problémů a to né z vlastní viny. Takže mu držím palce, aby se provoz na eshopu obnovil a aby to fungovalo.

Offline vbaby

• 10 a více
« Odpověď #84 kdy: Ledna 10, 2011, 16:05:41 »
Ahoj,
jsem taky jeden z poškozených, upřímně lituji toho jak jsem chválil při objednávání. Ze začátku jsem k problémům přistupoval vstřícně a nechtěl jsem psát komentáře tady na fóru, abych někoho nepoškodil. Panu Chattovi nevěřím už ani dobrý den, každému píše něco jiného.
Beru to jako nedodržení smlouvy a od smlouvy odstupuji. Případně se připojím ke kolegovi Schutzhosovi a budu to řešit právní cestou.

Offline pdbrno

• 10 a více
« Odpověď #85 kdy: Ledna 10, 2011, 23:06:25 »
Tak internetové stránky shopu jsou už od včerejška nefunkční.Zcela nečekaně.Že pane Chate či paní Iva nebo jak jse jmenujete.

Offline pocuranek

• 10 a více
« Odpověď #86 kdy: Ledna 18, 2011, 17:56:44 »
Tak po urgenci jsem dnes dostal tuto odpověď :

Dobrý den,

peníze z objednávky Vám zašleme co nejdříve zpět. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Obchod je momentálně uzavřen.

Po otevření obchodu Vám bude jako omluva zaslán slevový kupon na případný další nákup.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Iva

AdultBaby tým

tak jsem zvedav zda pvrácené peníze dorazej či je budu muset vymáhat právní cestou
Počůránek

Offline pdbrno

• 10 a více
« Odpověď #87 kdy: Ledna 20, 2011, 00:59:14 »
A já jsem dostal email v tomhle znění.
 Dobrý den,

peníze z objednávky Vám zašleme co nejdříve zpět. Za vzniklé komplikace
 se omlouváme. Obchod je momentálně uzavřen.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Iva

AdultBaby tým

Offline Schutzhose

• 10 a více
« Odpověď #88 kdy: Ledna 21, 2011, 18:21:56 »
Zkontaktoval mě další člověk, který dopadl tak jako my. Napsal panu Chattovi mejl tohoto znění:

Dne 28. 9. 2010 jsem u vás reklamoval zboží s objednávkovým číslem 6247695, zboží jsem zaslal na Vaši adresu, druhá reklamace se mi vrátila zpět, s tím že adresát si zásilku nepřevzal, takže obě dvě věci, co jsem si u Vás zakoupil, jsou k nepoužití a z toho ještě jednu máte u sebe.Požaduji okamžité vrácení celé částky za objednávku + vrácení peněz za poštovné. Za prvé jste nedodržel 30 denní reklamační řád a za druhé jste nepřevzal mnou reklamované zboží, což jste povinen.Pokud mi do týdne nezašlete peníze, připojím se k hromadné žalobě, která se organizuje na BabyLandu, ale mezi tím Vás ještě osobně navštívím a peníze z Vás dostanu, jsem jeden z těch, který si zboží převzal osobně, takže vím jak vypadáte a díky cigaretám, kterých asi vykouříte dost, Vás najdu i po čichu a věřte tomu, že v dnešní době není těžké si někoho najít.
Jenda

Pro pana Chatta: Jenda na Vás ukáže prstem a já z Vás ty peníze vytřepu.  :lol:

Offline bulpitel

• Email nefunguje
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #89 kdy: Ledna 22, 2011, 17:52:57 »
Drsňák  :D

Citace: "newbie"
Tak přiznejte se, kdo z Váš už to nevydržel a rozbil panu Chattovi ciferník, že je teď v nemocnici? :D