Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
pocuranek:
Ja jsem zboží objednal a zboží přišlo asi za 3 týdny bohužel nesouhlasila velikost dodaných věcí s objednávkou a kvalita druků byla též velmi nekvalitní byly téměř nefunkční zboží jsem poslal zpět k reklamaci. Reklamace byla přijata firmou 26,11,2010 a po urgenci mezi svátky jsem dostal 4,1,2011 mejlem tuto zprávu.
Vážení zákazníci
ještě jednou připomínáme, že z důvodu vážné nemoci švadleny budou objednávky vyřízeny později. Za tuto nepříjemnost se ještě jednou velmi omlouváme. Vše budeme řešit razantní slevou (těm, co platili předem bude sleva vrácena zpět na účet). Podrobnosti očekávejte e-mailem.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Zbyněk Chatt
Schutzhose:
Já jsem si taky objednal, ne zrovna za zanedbatelné peníze. Už to je dva měsíce a ještě nic nepřišlo. Volal jsem panu Chattovi snad šestkrát, vždy slíbil že zboží pošle příští týden a samozřejmě daný termín nesplnil. :( Připadá mi, že si pan Ch. z toho všeho vůbec nic neděla, peníze má jisté tak co...
pdbrno:
A ani se nueumí vyjádřit k příspěvkům na svem webu v sekci navštevní kniha.Asi dělá mrtvýho brouka.
A tak to vypadalo s eshopem slibně.
newbie:
Takže to smrdí čím dál více, no psal jsem mu asi před 1,5 měsícem, ať si opraví gramatické chyby co tam kde má a dodneška nehnul prstem, hlavně že se chvástal tím, jak x hodin denně programuje. Přitom opravit chyby je práce na 5 minut. No asi bych to viděl tak, že tento shop je bohužel za zenitem a objednant si cokoliv je v tuto chvíli poměrně risk, jelikož nevíte kdy a co dostanete. Toť pouze můj názor z toho co jsem tu zatím viděl. Šikovnou švadlenu v okolí mám, že bych se na taky vrhnul? :D
pdbrno:
Tak po dnešní urgenci mě přišel následující email.Tak nevým jestli má smysl vůbec ještě čekat.
Dobrý den,
včera byla všem zákazníkům, kteří čekají na doručení objednávky,
odeslán e-mail. Pokud jste ho neobdržel, někde nejspíše došlo k chybě...
Jde o to, že paní švadlena leží s vážnými komplikacemi v nemocnici,
zboží je hotové, nicméně nemá nikdo jiný k němu přístup. Tato situace
může trvat ještě týden ...
Samozřejmě ze zákona máte právo na odstoupení od smlouvy a vrácení
peněz. Pokud se rozhodnote počkat, dostanete zboží za výrobní cenu
(rozdíl Vám vrátíme zpět na účet).
Děkujeme za pochopení a za tuto nepříjemnou situaci se omlouváme...
S pozdravem
Zbyněk Chatt
On Wed, 05 Jan 2011 13:59:18 +0100 (CET),
> Dobrý den, má vůbec smysl čekat na objednané zboží?Na vaších
> stránkách e-shopu jse už ozívají další lidé kteří si objednali a
> zaplatili zboží ale také od vás nic nedostali.Ani se neumýte k tomu
> vyjádřit jako majitel e-shopu.
> Takže prosím o informaci o stavu objednávky.Pokud nejste schopen
> objednávku vyexpedovat tak prosím o návracení peněz.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi