Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
newbie:
No nic proti ale, pracuji ve firme (jsme 2) spravujeme 3 vlastni eshopy s ruznym zamerenim, jeden uplne rucne s vice nez 3 000 polozkami, denne se odesila kolem 20ti baliku a toto cislo vzrusta. Vcetne pridavani novinek, vyrizovani telefonatu, zabaleni atd atd se to da stihnout denne za 3 hodinky, takze mi neni moc jasne, ze i pri 3 objednavkach denne jak avizujes si nenajdes cas na to abys oslovil dalsi potencialni zakazniky, kteri ti v podstate prijdou az pod nos, tomu z obchodniho hlediska opravdu nerozumim. Co se tyce cen, tam je to jen a jen tva vec. Kde je poptavke je i nabidka.
mimino:
Newbie: ty už máš ale e-shopy nejspíše hotové. Já v administrační části mám takové nedodělávky, že ... no, samozřejmě, že mě to o moc víč času nezabere, ale - chci to mít velmi přehledné a funkční a tak stále programuji ... to je to, proč nemám čas. Když mi volá zákazník, potřebuji zadat jeho jméno a okamžitě si ho vyhledat, což třeba včera jsem vůbec nemohl... zkrátka každý den naprogramuji něco nového ... a zabere mě to tak 10 hod. denně... Alespoň prozatím...
PS sorry za češinu, mám litr vodky v sobě
vbaby:
Ahoj,
předevčírem jsem se s panem Chattem domluvil na speciální zakázce, kterou neměl v nabídce. Zatím bez problémů, jsme se domluvili. Měl jsem potom problém s dokončením objednávky v e-shopu, kterou operativně vyřešil po pár vyměněných e-mailech. Dnes mě přišla zpráva o zadání do výroby. Za tím vše probíhá bez problémů. O průběhu dodání a zhodnocení kvality vás budu informovat.
mimino:
Možná jsem pochopil, proč je tak málo recenzí. Většina lidí, co si objednává, ani nezná tenhle web abdl.cz. Dokonce mi i volají lidi, co nemají internet a chtějí zasílat katalogy. Pak netuším, jak se o mě dozvěděli, reklamu nemám jinde než na internetu. Momentálně mají ze 30 rozpracovaných objednávek objednáno 3 členové z tohoto fora (samozřejmě v zájmu ochrany osobních dat nebudu jmenovat ani přezdívky :) ) Připadá mi to jaksi velký nepoměr :)
pdbrno:
Kdo si objednal z tohhle obchodu ještě před vánoci a doteŤka mu nic nepřišlo?Já jsem si objednal i zaplatil předem ale bohužel do tet mě nic nepřišlo.Kolik lidí je na tom stejně jako já?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi