Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (13/31) > >>

mimino:
Děkuji za recenzi.

Původní obrázek je přejmenovaný, nová adresa:

--- Kód: ---http://adultbaby.cz/upload/overal_HOOD.jpg
--- Konec kódu ---

PetrMyslivec:
No já rozhodně nechci vypadat jako negativista, ale protože se v tomhle pohybuji už delší dobu, tak o těchto věcech něco vím, do rukou se mi dostalo i několik kousků například právě z avizované privatiny a jiných zahraničních firem vyrábějící zakázkově oblečky pro ABDL. Od pana Chatta prozatím ne, takže zatím nebudu nijak řešit kvalitu. Ještě chci dodat, než se na mě asi sesypete, že jsem strašně rád, že něco takového u nás vznilko a víte taky dobře, že jsem pana chatta podporoval a pořád podporuji na svých stránkách... ale,

Příjde mi docela divné, že se avízuje stovka objednávek a na internetu se objevila prozatím jenom jedna plnohodnotná recenze. Cožpak nikdo nemá chuť říct něco o tom, co si pořídil? A druhá věc, co mě trochu mrzí je cena. Možná se mi to jenom zdá, ale dle mého názoru došlo k mírnému zdražení a po pravdě řečeno, koukneme li se na první stránku téhle diskuse, kde pan Chatt píše o svém snu "overal - 800, body - 400" je cena dvojnásobná trochu mimo realitu. Protože pokud si chci opravdu objednat fleecový overal s uzavřenými nohavicemi, rukavicemi a gumou v pase, jsem na ceně blížící se 1600 Kč, a to je sice pěkná cena, ovšem vezme-li v úvahu, kolik stojí obyčejný fleecový materiál navíc, bez nějakého pěkného dětského vzoru, zbylo by pro švadlenu minimálně 1000 Kč za kus a to jsme ještě na hodně velké rezervě. Moje maminka šila ve velkovýrobně a byla ráda, když dostala za kus nějakého oděvu 20Kč :D. Takže nevím, nevím.

můj názor...

mimino:
Co se týče zdražení, potřebuji zaplatit švadlenu i sebe; v současné době mě to živí, při současném počtu objednávek (průměr 3 denně), si to mohu dovolit. To, že nikde není jiná recenze, moc nechápu...

Prozradím, že během týdne bude možnost si objednat výrobky i s potiskem, a to za příplatek pouhých 100 Kč.

PetrMyslivec:

--- Citace: "mimino" ---v současné době mě to živí
--- Konce citace ---
To musím uznat mě velmi mrzí, protože to tady byla od začátku prezentováno jako něco od zarytého a nadšeného ABčka, který měl sen dělat něco opět pro ABčka... že je teď z toho job, je docela smutné :( Mě to nevadí a je mi to úplně jedno, ale docela mám rád, když někdo mluví na férovku už od začátku. Každopádně škoda, že jsi nebyl na srazíku a nepřinesl si nám něco ukázat, mohli jsme alespoň kouknout na kvalitu zpracování.

mimino:
Aby bylo jasno, vlastně jsem zarytý ABDL :) Na srazík jsem nedorazil, za což se VELMI omlouvám a mrzí mě to, jelikož jsem měl takové práce s shopem, že jsem jaksi nestíhal ... Příště dorazím určitě :)

Původně jsem měl v plánu dělat to jen z nadšení, za minimální ceny. A chci u toho zůstat, bohužel teď práci nemám a tohle mě jí krásně vynahradí, takže dočasně budu mít vyšší ceny... Ale není to nějak razantní, ničím se netajím a tak můžu říct, že marže mám nastavený na 5 - 25 %. Vybíral jsem ze 100 krejčovství a švadlen, přičemž při posledním rozhodování jsem měl na výběr už jen z pěti. Vybral jsem sice mnohem dražší, ale myslím, že dost kvalitní zpracování.

S cenami to stejně půjde v brzké době dolů, protože přibylo opravdu dost objednávek a mám tak nárok na velkou množstevní slevu. (Švadlena objednává materiál sice velmi levně, ale po velkých kusech, a nevěřila, že se tento obchod tak rozjede, tak potřebovala zaplatit i obrovskou část přebytečného materiálu)

Vše vysvětlím, chci být transparetní, na dalším srazu, kde už snad na 99 % dorazím a moc se těším. A připomínám, kdybych chtěl jít mermomocí po zisku, mám marže 100 % a výše a ne jako nyní. Mohu si to dovolit, jsem nejlevnější ze všech známých e-shopů. Ale nechci. Chci se jen uživit. A beru kritiku, že i když jsem ABDL a chci to dělat jen pro "NÁS", stejně na tom vydělávám. Prosím, uvědomte si, že mě stojí hodně času obchod spravovat a vylepšovat. Tohle bych s další prací nestíhal.

Nějak jsem se rozepsal, takže pokud chcete vědět více, přijďte na další sraz. Doufám, že bude brzy :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi