Aby bylo jasno, vlastně jsem zarytý ABDL
Na srazík jsem nedorazil, za což se VELMI omlouvám a mrzí mě to, jelikož jsem měl takové práce s shopem, že jsem jaksi nestíhal ... Příště dorazím určitě
Původně jsem měl v plánu dělat to jen z nadšení, za minimální ceny. A chci u toho zůstat, bohužel teď práci nemám a tohle mě jí krásně vynahradí, takže dočasně budu mít vyšší ceny... Ale není to nějak razantní, ničím se netajím a tak můžu říct, že marže mám nastavený na 5 - 25 %. Vybíral jsem ze 100 krejčovství a švadlen, přičemž při posledním rozhodování jsem měl na výběr už jen z pěti. Vybral jsem sice mnohem dražší, ale myslím, že dost kvalitní zpracování.
S cenami to stejně půjde v brzké době dolů, protože přibylo opravdu dost objednávek a mám tak nárok na velkou množstevní slevu. (Švadlena objednává materiál sice velmi levně, ale po velkých kusech, a nevěřila, že se tento obchod tak rozjede, tak potřebovala zaplatit i obrovskou část přebytečného materiálu)
Vše vysvětlím, chci být transparetní, na dalším srazu, kde už snad na 99 % dorazím a moc se těším. A připomínám, kdybych chtěl jít mermomocí po zisku, mám marže 100 % a výše a ne jako nyní. Mohu si to dovolit, jsem nejlevnější ze všech známých e-shopů. Ale nechci. Chci se jen uživit. A beru kritiku, že i když jsem ABDL a chci to dělat jen pro "NÁS", stejně na tom vydělávám. Prosím, uvědomte si, že mě stojí hodně času obchod spravovat a vylepšovat. Tohle bych s další prací nestíhal.
Nějak jsem se rozepsal, takže pokud chcete vědět více, přijďte na další sraz. Doufám, že bude brzy