Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (6/31) > >>

mimino:
Zapoměl jsem prodloužit zavírací dobu, protože e-shop dělám na lokální síti. Design, který někdo viděl, není dávno aktuální a databáze bude smazána, protože ta nová má úplně jinou strukturu.

Chybí mi dodělat odeslání a správu objednávek a po programovací stránce je hotovo, ale ještě zbývá přidat zboží, ale to už je maličkost. Termín otevření 13. června bych viděl velmi reálně.

Schutzhose:
E-shop má momentálně zavřeno. (do 22. 6. 2010 - 10:00 hod.)    :D  :lol:  :mrgreen:

PetrMyslivec:
hm, tak pokus to byl dobrý, ale jako sorry, ale když se něco takového, je-li to pravdivého, pokud mám na mysli myšlenu nezrealizuje pouze protože jsou nějaké problémy s porogramováním e-shopu, tak to fakt nevím :) příjde mi to přinejměnším dost směšné, objednávat se dá i pře mail a není k tomu potřeba žádného webového rozhraní a stejně se to tak bude v 99 procentech dělat, bude li se jednat o ne zboží skladem, kde by byli velikosti XS-XL (například), ale šití na míru. Takže kde je problém? Nevěřím tomu, že je programátorský.

Vendulka:
Ten bude v tobě, jako vždycky. Jen se neposerte, až to bude tak to bude. Jak se vám to nezdá, založte si svůj obchod a prodávejte tam třeba, svoje myšlenky :D  :D

13jh02:
Musím souhlasit s Vendulkou. Současný uživatel internetu (nakupující) má mnohem vyšší nároky než si při prohlížení stránek zapisovat někam vedle zboží, o které má zájem. Dnes e-shop musí být tak maximálně o registraci a klikání (včetně platby). A pustit demoverzi e-shopu je značné riziko, když není vše odladěno. To by mohl majitel (provozovatel) prodělat kalhoty.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi