Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
pdbrno:
To už jsem skoušel i já před nedávnem.bohužel jste jediná která se ozvala a měla zájem o přidání se k podání trestního oznámení.
Já se rád přidám,ale pobávám se že se asi nikdo neozve.Uvídíme.
Anonymous:
Zdravím vás,
konečně bych chtěl vyřešit nějak situaci, tak, kdo máte zaplacenou objednávku a nedostali jste jí, mi napište na zbynekchatt@atlas.cz . Budeme to nějak řešit ...
Se švadlenou to budu řešit začátkem ledna, vezmu od ní kontakty, protože objednávky už nemám a dořešíme to.
Prostě se to zes*alo, tak s tim něco uděláme už ...
Zbynas
Janka:
Tady jak si to tu pročítám, tak pan Chatt pořád jen hází týdny sem, týdny tam, všichni mu volejte, pište. A ještě anio jeden příspěvek o tom, že peníze (když už tu zdaleka nejde o zboží) dostal zpět.
A řeknu to tady zcela otevřeně. Většího ubožáka než jste vy pane Chatt jsem neviděla.
Anonymous:
No to je fajn od Tebe... :/
Ale když poprosím o kontakt na někoho, komu nepřišla objednávka, nenapíše nikdo! Jak jsem psal, kontakty už nemám... Takže bych to rád řešil, ale všichni jen spekulujou, jedinej e-mail nepřijde a co mám s kým pak řešit? Všichni si stěžujou, jak přišli o peníze (ok), ale když to chci vyřešit, nikdo se neozve? Jak to mám chápat? Jasně, jde jen o 5 objednávek (ne zrovna levných), ale prostě nikdo nezavolá, nepošle e-mail... to fakt nechápu ...
Jedinej, kdo to řeší, je paní švadlena, s tou mám vyšší účty než celkových 5 objednávek, které nebyly vyřízeny...
Tak to zkusím znovu: zbynekchatt@atlas.cz, tel.: 722 019 821 a ozvěte se..., já fakt nemám kontakt, abych se ozval sám, a věřím, že všichni, kdo si objednali, navštěvují tenhle web, tak tuhle zprávu najdou...
A ostatní víte, že kdo jste si objednali, přišlo zboží do měsíce dle regulí a reklamace jsem řešil s každým a to výhodně pro zákazníka... Kdo má zkušenost, může potvrdit...
Pak se to zvrtlo, na srazu jsem to objsanil částečně, ale rád to budu řešit individálně s každým, kdo nedostal, co si objednal...
Díky, a čekám na váš kontakt. A pak to nesvádějte na mě, když se nikdo neozve a já bych to chtěl řešit...
Díky a čágo...
pdbrno:
Takže mě už opravdu došla trpělivost s panem Chattem.Scháním o něm jisté informace ohledně jeho obchodu jeho bydliště a další věci.Kdo může tak prosím pomožte. Jsem nachystaný věc řešit trestním oznámením či i podání žaloby.Bohužel opět zůstalo jenom u slibů že peníze vrátí.
Prosím o vás tedy kdo má jeho IČO a jeho adresu tak mě dejte vědět na email:valsky@seznam.cz.
Spojím se s paní Monikou které dluží dost peněz a podám na něj trestní oznámení.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi