Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
Fallen_Angel:
Už jste na něj aspoň podali to trestní oznámení? Docela by mě zajímalo, jak to dopadne. Jinak je legrační, jak pan Chat představuje typického českého obchodníka, který když něco zkazí, tak je za to bit zákazník a ještě se tváří, že je to tak v nejlepším pořádku.
A zkontrolovat účty na dva večery skutečně je, nepletťe si neproveditelnost a lenost.
mimino:
Vracet peníze budu nakonec v plné výši - z důvodu nedodržení podmínek z mé strany (lhůta dodání) - jako omluvu.
pdbrno:
Tak už je měsíc pryč a penízky od pana Chatta nedorazily.Zase jenom sliby.
Vážení opravdu nikdo nemáte zájem podat společnou žalobu na pana Chatta?Asi máte všichni dostatek peněz že se nikdo nechce připojot k žalobě.
Monika:
Ahoj ,asi to budu já kdo by se přidal k žalobě za ušité věci mě pan Chatt dluží ještě skoro 10 000,- a přestal opět komunikovat a já už mu nevěřím ani dobrý den. švadlenka Monika
cesestka:
Já jsu jen zvědav jak to vše nakonec dopadne!!
Paní Moniko a nechcete tedy tady dát fotky, velokosti (jaké potřebujete míry) a cena co vše jste schopná úšít? myslím že by jste jste alepoň částečně vydělala na tu ztrátu co Vám způsobil pan chatt. nějakaý přehled, třeba zvláštní téma v diskuzi.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi