Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (21/31) > >>

Mimi1975:
Myslím ,že peníze už nikdo z vás neuvidí . Evidentně pan CHatt už dávno žádné nemá . Můžete vše řešit soudem ,ale nevím jestli má někdo z vás zájem vysvětlovat na policii ,že měl objednané dupačky ,nebo plínky pro dospělé . Od začátku jsem nevěřil ,že může podobný podnikatelský projekt fungovat a někoho uživit . Holt nezbývá se než se s tím smířit ,člověk příjde v životě o víc ,než o pár tisícovek ....

bimima:
Ahoj lidi já jsem taky podvedený Chattem co provozoval adultbaby.Je to obyčejný podvodník co budem dělat? žaloba je velice mírný trest.asi se sním setkat by bylo lepší,

fusak:
ale moze, dokazom toho su napr. Kaczmarczykovci (Privatina) alebo Sandra z Madarska (Pipineni)...
len by to chcelo oducit sa nenazranosti a chamtivosti...

sinsemillis:
Oblečení od Pipineni je na pohled moc pěkné, ale špatně se udržuje, nemá vyndavací vložky a vůbec je to nepraktické oblečení. Zkuste to dát do pračky. A takové ty roztahovací kalhoty si mohu udělat doma jak tlusté chci z plenek a ty mohu dát vyprat, ale cpát obrovskej polštář do pračky kterej se nacucá a utrhne Vám buben protože oblečení není vyvážené to teda díky, ale nechci. Pro lidi, kteří jsou rádi mučeni jsou pěkné ty kožené utahovací pásy, ale to není nic pro mne, takže mě Pipineni vůbec neuchvátila. Ale proč ne...

mitja:
Já si stále myslím,že pan Chatt tady ještě někde mezi náma je a jen směje.A třeba i píše,jak byl i on podveden. Jen názor a myšlenka.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi