abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Kde se dají koupit gumové kalhotky?

<< < (6/11) > >>

Baltasar:
Napsal jsem jim do Babylucy už před časem a ani mi neodpověděli. Tak nevím, možná opravdu nestíhají, tak asi bude třeba se poohlédnout jinde.

djwiktor:
Neviem ako to je mozne, ale ja som napisal a do dvoch dni mi odpisali... a potom po dohode, ze to potrva 2-3tyzdne, pretoze nestihaju sit, som obdrzal balik presne podla dohody, takze ja osobne sa stazovat nemozem.. na stranke je aj telefonicky kontakt, takze kto sa nehanbi, tak kludne sa to da aj po telefone...

babyserba:
Mě odpověděli do druhýho dne, jen jak už jsem psal, tak mi je pro nedostatek času nevyrobili.

suprima:
Skus www.4sex.cz   nebo www.myprotex.com a taky  www.plastikhosen.de   ,ale je tam držší poštovné. Já mám nejraději druhou  adresu

Mircaa:
Zdravím ještě nedávno se vyráběli v jedné výrobně u Vsetína a pro nezájem byla výroba ukončena ted cituji mail: výroba byla pro nezájem ukončena,nicméně lze ještě nechat nějaké ušít z PVCjako jednovrstvé navlékací cena do vel:M 200,Kč od vel:L 250,Kč + poštovné v případě dohody lze ušít i jiné provedení/ tak píše pí.Palčíková nechal jsem si zhotovit 3krát navlékací+3krát zapínací čekám na odpověd již 3týdny snad budou nabídl jsem pro Vás obnovit výrobu ale paní zatím mlčí tak nevím dojdou li ozvu se jinak mám Zatexy + koupeno "kdesi" a vlastní výrobu mám ještě 2adresy na výrobu čekám na odpovědi pojede li vložím kontakt hm tak jo.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi