abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Příběhy na téma: Moje začátky, rady a zkušenosti především pro začínající plenkaře
Osm důvodů, proč mít plínky
dillnber49:
A tak sa príde len na moje slová damy a páni, v každej situácii je plienka potrebná, ovšem ak máte práve schôdzku, ( rande )
potrebujete kus diplomacie, ako vysvetliť partnerke(rovi), že si potrebujete plienku vymeniť aby vám nepretiekla...ak o tom, že nosíte plienky ešte nevie.
tretioko:
A este jeden: Prostredek uniku z dospelyho sveta.
rexinkooo:
Ja sa ešte raz pridám, aká je to výhoda, ked˘ sedím s partiou pri pive v našej krčme a vidím ako jeden po druhom sa na wc striedajú a ja pokojne popíjam svoje ixté pivo s neodmysliteľnou vodkou a nemusím sa od stola ani pohnúť. To je PARÁDA ! :P :P :P :P :P :P :P
tretioko:
--- Citace: "bulpitel" ---tak tomu hovorim napad genialny :lol: A keby prisiel v noci niekto pri teba a prelieval vodu z jedneho pohara do druheho. Nepocural by si sa ? ? ? ;)
--- Konce citace ---
No obcas kdyz nekde nabiram vodu, tak mi (ne vzdy) naskakuje avizo zdola: Chci vyprazdnit depozit... Vetsinou po nejake delsi dobe, kdy nemuzu jit na zachod.
bulpitel:
ten piaty bod je trosku nadneseny. taktiez sa moze stat ze vam ten pokutovy sek expresne rychlo vypisu v plnej sume.
dalsi bod ako dovod na plienky by mohol byt praca. Akakolvek praca ktora vyzaduje staly dohlad nad nejakou vecou. napriklad nejaky vyrobny proces, kontrola cinnosti nejakeho stroja pri servise, praca v kulture mediach (tv, divadlo, koncerty) a taktiez strazna sluzba.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi