abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Latex, igelit, pvc, plastic

PVC NAPPY IN PANTIES

<< < (2/5) > >>

mitja:
Můžeš mi říct,jaké je poštovné?Nějaké kalhotky se mi tam zalíbili,ale neumím přeložit a ani poznat,jaký to je materiál.Jedny kalhotky,co jsem dříve kupoval jsou z tvrdého pvc a nejsou pohodlné.

pvcnappy:
Nazdárek lidičky.... :)
Pro mitja ;)  tak poštovné je cca. 150 až 200 Kč.To si myslím že jde  ;) pač když si necháš poslat balík z Brna do Prahy poštou.Tak tě to pravděpodobně bude stát stejně MOŽNÁ I VÍC  :lol: .Ju a ten material je opravdu suprovej  :!: chápu a vím co asi máš na mysl ten hrozný tvrdý nepohodlný material  :roll: jako byl z inky. JE TO OPRAVDU TEN NEJ A NEJ NEJLEPŠÍ NEJLEVNĚJŠÍ OBCHOD KTERÝ OPRAVDU STOJÍ ZA TO... http://www.airoliver.de

Fotografie smazány….
čus...  pvcnappy

pvcnappy:
Nazdárek jsem uplně normální heterosexualně orientovaný muž a hledám ženu které to nevadí
nebo zkusila to sámé.Mám rád vše z PVC nebo LATEXU.Rád nosím na sobě oblčení z latexu nebo pvc....
Prostě mám rád vše z pvc nebo latexu na těle. Do plenky
nic nedělám ani to ...  :roll: ani tam to ... :cry: Proto mám v plenkových kalhotkách
plenu z pvc , jen mám rád na těle vše z pvc a obzvláště na místech kde
je to pro mě přijemné.To samé i v latexu.Neznáš vyskoušej.
Pokud máš rád-a pvc nebo věci z latexu na těle tak se ti to jistě bude líbit
vyzkoušej a pak napiš.Nebo na http://www.nappyplastic.wz.cz Vše je tam.
Nebo se chystá.

;)  pvcnappy@seznam.cz

jurko:
bez gumovych alebo igelitovych gatiek by sa my ani nepačilo nosit plienky

pvcnappy:
Nazdárek
Máš pravdu  ;) bez gumových kalhotek je to o ničem.Pokud ujíždíš na pvc jako já
tak není třeba ani látková , papírová či jiná plenka.Tak třeba já si do gumových kalhotek
dávám jen plenku z pvc protože do plenky nic nedělám ani to ani tam to. Je to příjemné (pro mě ;)  ).
Přidávám i foto na ukázku vyzkoušej a pak napiš.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi