Ahoj,pozdrav všem plenkařům.Rád bych také přispěl se svojí troškou do diskuse.Především bych rád napsal,že je vůbec dobré,že se o plenkaření a aktivitách s tím spojených alespoň někde píše.Je mi už téměř padesát a když si vzpomenu na svoje začátky s plenkama tak musím přiznat,že to bylo hodně těžké.Fetišisté byli vlastně úchyláci vhodní tak akorát do blázince a pořizování výbavy bylo hodně omezené.V drogerii akorát tak dětské gumové kalhotky a gumové pleny,ti méně odvážní si to pořizovali i na prádelních šňůrách,plenky pouze bavlněné a ještě se musel koupit celý paklík čítající deset kusů.Do toho ještě předsudky o škodlivosti onanie.Dnes to je právě díky internetu mnohem jednodušší a proto bych byl moc rád,aby tyto či jiné podobné stránky z internetu nezmizely.Pro mnoho podobně zaměřených lidí je do jisté míry osvobozující,když zjistí,že v tom nelítají sami.Dále je i dobré,že si o ABDL může přečíst i někdo,komu to sice nic neříká,ale přispěje to k porozumění a tolerantnímu postoji.Dříve jsem si plenek užíval jen v přísném soukromí,dnes běžně nosím plenky pod oblečením na veřejnosti či v práci.Jen bych nerad,aby doslo k situaci,kdy bych se musel někde svlékat.Přitom bych moc rád,aby nošení plenek dospělými bylo bráno jako docela běžná věc.A to může ukázat právě internet,který ukáže že pro nošení plenek máme svoje důvody a že tím nikomu neubližujeme.Dalším důvodem,proč tyto stránky aspoň nějak zachovat, je informace pro výrobce a prodejce,že tu existuje určitá komunita potencionálních zákazníků.Vždy ,když si otevřu některé stránky výrobců zaměřených na inkontinenci či erotiku,tak jen tiše závidím tu pestrou nabídku zboží.A protože žádný cizí jazyk neovládám,tak je toto zboží pro mě prakticky nedostupné (max. v sexschopech za astronomické ceny a ve velmi omezené nabídce).A že je na tomhle fóru trochu "mrtvo"?Sám jsem kdysi navázal kontakt s několika muži.Chtěl jsem si popovídat a vyměnit zkušenosti.Po velmi krátké době však nadšení odeznělo a kontakty se vytratily.Povídání s mužem je sice fajn,ale něco tomu prostě chybí.A ženy v plenkách se téměř nevyskytují.Navíc,co plenkař,to asi jiné zaměření.Někdo rád balík mezi nohama,někdo rád závěje pudru,jiný třeba jen tak v gumových kalhotkách,další si tam dá ještě gumovou plenku.Jeden rád čůrá,další se takto jen rád miluje.A tak se vlastně nikdy téměř nelze shodnout v tom nejpodstatnějším,tedy v tom,co koho vlastně uspokojuje a tak vyjít vstříct a zasvěceně si popovídat s kamarádem.
Vím,že tyto řádky jsou dost zmatečné,chtěl bych toho hodně napsat na málo místa a to nejde.Vlastně tu chci poděkovat všem,kteří tyto a podobné stránky udržují při životě.Byť to na první pohled nevypadá,věřte,že to jistě oceňuje mnoho lidí.Vím,že vás to stojí velké úsilí a hodně času.A budu nesmírně rád,když tyto stránky budou žít dál v jakékoliv podobě.Je jistě dost lidí,kteří by třeba rádi nějak přispěli,ale brání jim v tom nějaký osobní problém.Sám třeba umím na PC jen to základní a tím je moje možná pomoc velmi omezená.A jistě nejsem sám.Dále je třeba problém času.U PC se dá strávit hodiny času a ve výsledku člověk zjistí,že vlastně nic zajímavého nevytvoří,pokud to pořádně neumí.Hodně lidí tu má svoje zaměstnání,rodinu,jiné koníčky a tak sem jen krátce zavítají,nasosají nějakou inspiraci a zase zmizí.A také dost lidí nemá potřebné soukromí pro svoji tvorbu.V neposlední řadě je také důležité mít ten správný nápad a umět ho správně zpracovat.
Přeji všem tvůrcům těchto stránek hodně sil a děkuji. gumidek