Abdl > seriál: Dětský tábor

Dětský tábor 3. - První den

<< < (2/2)

Adultbaby71:
Pěkně si to užívá. Už se těším na pokračování.  :D  :mrgreen:  :D

kamzub:
tak jsem zvědavej, jak trest bude probíhat. Povídky nádherné.

Wenda:
No, tak jestli za trest Vlastík, nebo i Jirka skončí v zavinovačce, tak už teď je mi jich líto...  :lol:  :lol: Co se týče věku, nemyslel jsem skutečný věk autora povídky, ale Vlastíka v příběhu. Podle různých indicií v textu to vypadá tak těsně před začátkem puberty. Kdysi jsem četl podobnou povídku, tam ale byl desetiletý kluk nucený do miminka za trest a neodehrávalo se to na "táboře", nýbrž v nemocnici. Možná, že tu povídku znáte někdo také.
Každopádně se už těším na další díl a doufám, že autor bude pokračovat v psaní, protože tohle je jedna z nejlepších povídek, co jsem kdy zatím četl. :D

chlapeček:
Je mu dvanáct.Nemáš odkaz na tu povídku o které si se zmínil?Chlapec který se musí chovat jao mimino v nemocnici tak to by mě dost zajímalo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
důrazně !!! prosím, dodržovat pravidla fóra -děkuji edit by martinlx

VENDI:
To je dobrý trest na prázdniny. Kéž bych byl o nějaký ten pátek mladší  a nemusel bych to mít navíc 24 hodin denně povinně. To by bylo možná o něčem jiném.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi