abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Jakou velikost plenek používáte?
13jh02:
jsem na tom jako mskvor - taky large
bracesfan:
Teda, pánové, já nevím :-))))) Já jsem dost objemnej a úplně mi stačí Medium :-)) A klidně se vejde i největší vložná plena ... Ne, že bych občas nepoužil Large, ale aby mi padla, to bych musel mít v pase snad metr třicet :-))))
PetrMyslivec:
to si myslím záleží na tom, jak se ti líbí, když máš plenky upevněné, například já mám rád, když jsou lepítka na přední straně plenky a z obou dvou stran se skoro dotýkají, takové balení mám rád, někdo třeba má lepítka posunuté až na bocích, tak větší plenky nepotřebuje, taky se mi líbí, když je v plenkách skytá větší část bříška, někdo má zase plenky rád těsně pod bříchem.
balicek22:
Přesně tak... Já mam rád jako myslivec lepítka skoro u sebe a co největší část břicha zabranou plenkami ;)
sinsemillis:
Já používám krom small všechny velikosti. Ty největší jsou dobré v tom, že když se zabalim, tak se ty sací plochy na bocích překrývají což mi vyhovuje. Mám rád, když jsem boubelatej i na bocích , ne jen mezi nohama, což je občas problém. Pak používám 1x nebo 2x medium a na to jedny XL. Prostě co je mi větší, to beru :D....pro ten pocit malosti :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi