Abdl > Plenky
Pokakáváte se do plenek???
Miminecko:
Když mám plenku a přijde to na mě. Tak to držím co to jde... Až to prostě nejde vydržet tak to pustím ale to jen doma... Nikdy jsem se nepokakal někde jinde.
lycanth:
Mne se s mokrou a pokakanou plinkou strasne dobre spi, lepe se vyspim, ale delam to velmi zridkave.
Navic se cloveku chce kakat tak rano spis.
peja:
Jak pise lycanth , v noci se spis nepokakam, kakat se chce vetsinou rano. A proto o vikendu kdyz nemusim vstavam do prace a vzbudim se ze se mi chce curat a kakat, tak to pustim do pleny. Je super ze nemusim z postele, az mam pokakanou a mokrou plenu tak usnu treba na dve hodiny nekdy do obeda jak jsem unavenej. Ale je pravda ze je pak v loznici smrad, to jdu rovnou do sprchy. Ale pocit krasny. Jako male batolatko.
lycanth:
Smrad se vyvetra, podstatny je ten pocit :)
peja:
--- Citace: lycanth Srpna 13, 2020, 00:33:31 ---Smrad se vyvetra, podstatny je ten pocit :)
--- Konce citace ---
presne ten pocit jako male batolatko je suprovej, od toho nosim plenky abych si pripadal jako batole ci miminko :-) A navic u miminek se predpoklada ze se pokakavaji. Jen me mrzi ze nemam nikoho kdo me prebali, to kazi ten pocit byt miminkem.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi