Abdl > Plenky

Pokakáváte se do plenek???

<< < (17/21) > >>

peja:
Pokakat se do plenky je super. To se potom cítím jako opravdové miminko. Dokonale by bylo kdyby mě měl na veřejnosti kdo přebalit , třeba v prebalovaci místnosti. Jako miminko si připadám když si dam čípek a zabalim se do plen a jdu nakupovat do obchodaku, někdy se pokusím už v autobuse a někdy v obchodě. Krásné je ze díky čípku tu potřebu nemohu ovládat a je to jak u mimina. Mám sebou v batůžkáře věci na prebaleni a jdu se přebalit buď do prebalovaci místnosti nebo případně na WC.

Pan J2:
Já to mám jednoduché. Trpím intolerancí laktózy a mléko mi způsobuje průjem. Takže půl litru teplého mléka s medem před spaním. Někdy mě to v noci ani nevzbudí a vzbudím se až ráno s pořádnou nadílkou v plence.

jisedus:
ráno mám počuranou plenku a než jdu do sprchy tak se do ní i vykakám je to příjemný pocit a ve sprše se to dá rychle do pořádku.Venku jsem to zkusil několikrát a bylo to boží,jen rukama zkusím jestli není na zadku velká boule raději si někam sednu,mám vyhlídnutou jednu zahradní restauraci dám si pivko vychutnám si kakání a jdu se domů přebalit 

peja:
Dnes jsem jel metrem na nákup do obchodního centra v Letňanech a cestou jsem se pokakal v metru. Měl jsem pěknou nálož v plence. Protože jsem měl chuť na pivko tak jsem si tam šel dát do restaurace pivko, krásně pokakanej, cigaretka, krasný pocit v plence. Protože jsem nechtěl nakupovat v plné plíně, tak jsem se potřeboval někde přebalit. záchod mi připadal nepohodlný, tak jsem si řekl že vyzkouším dětskou přebalovací místnost. Máte zkušenosti s přebalováním v dětských přebalovacích místnostech?  Bylo to tam krásné, je tam přebalovák, umyvadlo , koš na plenky a i mikrovlnka.  Připadal jsme si jako miminko. Když jsem vycházel, viděla mě uklízečka, tak snad nevadí že jsem tam byl. Jaké jsou vaše zkušenosti? Bohužel mi nejde vložit fotka, píše mi to příliš velký soubor a to jedna fotka má 1,5MB.

peja:

--- Citace: umpalump  Ledna 04, 2018, 22:24:25 ---Jako už jsem se v plence 2 krát pokakal ale znovu mě to neláká jedině kdyby me umýval a přebaloval nekdo jiný

--- Konce citace ---

Pokud by jsi hledal tatínka který by tě přebaloval a staral se o tebe tak se mužeme domluvit, bych na víkend přijel. Užilili nbychom si srnadu jako miminka.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi