Abdl > Plenky
Pokakáváte se do plenek???
Trolko:
čo je to zabavnejsie ?? :D
rejden:
Zábavnější je rozhodně klystýr. Nesmí se tam toho dát moc, jinak by to plenka nevydržela, navíc tam kromě vody můžeš dát prakticky jakoukoliv tekutinu, pro mě je zajímavá vlastní moč, ale nemusí to být pro každého. Sebevíc se to pak snažíš vydržet, po chvilce to pustíš, půjde toho ven hodně a navíc to bude řídké, je to fajn.
umpalump:
Jako už jsem se v plence 2 krát pokakal ale znovu mě to neláká jedině kdyby me umýval a přebaloval nekdo jiný
mimi:
Jo udelal jsem se v buse jak jsem jel z piva, byl jsem již procurany, abych to v hospodě zamsakoval, tak jsem na sebe zvrhne pivo,těsně před vstupní zastávkou jsem se i poradil... Vše bylo v plince nic ven ale pocit příjemný
MidwaySVK:
A kakani. do plienok nemam problem kedže ked mam plienku tak sa citim jak miminko :) , pár krát som sa pokakal aj na verejnosti, Ale pred nedavnom som si dal cipek k tomu 2 bavlnene, 1 prederavenu molicare premium M, 1 depend super plus L a nato gumene kalhotky. Išiel som do obchodu a zrazu na mna to prišlo tak som sa len zohol pre niečo a pustil to plnou paradou bolo to kraaaasne ;D ;D ;D citil som sa uuplne jak miminko len keby ma mal bud doma alebo v miestnosti na prebalovanie miminiek kto prebalit :) :) :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi