Abdl > Plenky

Pokakáváte se do plenek???

<< < (12/21) > >>

jojora:
Celkom ma to láka ale z dôvodu zápachu a hygieny asi nie. Ale, nikdy nehovor nikdy :)

PetrMyslivec:
Tak ten zápach je jenom vizitka toho, co do sebe házíme  ;) údajně vegetariáni (možná spíš vegani) tímto problémem netrpí - nevím, na čistě bezmasou stravu, nebo na stravu úplně bez živočišných bílkovin se moc necítím a ani to nepovažuji za rozumné, ale co jsem vygooglil, dá se to trochu redukovat chlorofylem, což je přírodní zelené barvivo v rostlinách - bohužel u nás je k dostání a to ještě s odřenýma ušima a musíte mít sakra štěstí pouze doplněk stravy "stozzon", kde je kromě chlorofylu ještě kupa dalších ne úplně přírodních věcí a výsledek není nic moc ... chtělo by to čistě jenom chlorofyl, takže až zase někdy... kdoví kdy, bude nálada plenky pořádně "naplnit", seženu a vyzkouším  :D ... jinak chlorofyl také barví stolici do zelena  ;D

BABY:
Ja se do plinek pokakávam i počuravám mam moc rád když mám v plínce naděláno jako malé miminko

Valerie:
Stačí jíst dost salátu, ne?  :D

peja:
Dnes jsme byl po práci na pivku a tam, jsem se krásně pokakal. Pak jsme šel do obchodu nakoupit něco k večeři a asi jsem byl cejtit. Jedna mladá holka si mávala rukou u nosu a prodavačka se taky tvářila divně. Krásný pocit mít blátíčko v plíně.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi