Abdl > Plenky

Pokakáváte se do plenek???

<< < (11/21) > >>

gumplík:
No já jsem se ze začátku do jednorázovek jen počurával,několikrát se mi stalo,že jsem měl průjem a tak jsem si radši vzal plenku,co kdybych to neudržel,ještě že jsem ji měl.Teď většinou si dávám plenku na noc,ale přes noc se jen počurám a ráno se do ní i pokakám,ale hned se dám do pořádku a utřu se dětskými ubrousky.Jednou v práci se mi stalo,že jsem měl na sobě plenku,obsluhoval jsem mladou paní a za pšouknutí jsem se do plenky pokakal.Jestli věděla co se stalo,tak to tedy nevím.Hned jsem se šel  utřít čistícími ubrousky a přebalit do čisťounké  plínky.Jinak jsem měl na kakání taky nočníček.

plnaplena:
ano kakání do plen je super. hlavně na veřejnosti. v metru, obchodě, tramvaji.. pamatuju si jak jsem čekal na tramvaj, bylo to ráno a najednou se mi chtělo, tak jsem všechno pustil do pleny. super pocit jak to pak hřeje a rozprostírá se.. a nejvíc miluju jak je pak těžká a nacucaná..

kreter:
ja sa pokakavam som invalid

DryM:
Ne, ne a ne. Toto opravdu nemusím.
Z hlediska zápachu, hygieny, je to na WC mnohem příjemnější.

MartinP:
Ano vyzkoušeno, ale není to zrovna můj chtíč. Celkem dvakrát, a to když jsem to chtěl poprvé zkusit....zvlástní blažený pocit vystřída smrad a nutnost to uklízet. A podruhé, když jsem šel na velkou a cestou malíčkem zakopl o peřiňák...to mi bylo úplně u zádelé co mi jde do plínky....bolest byla sylnější:-)

Martin

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi