Abdl > Plenky
Pokakáváte se do plenek???
peja:
Rád si připadám jako batole, dudlíček, pití s dudlíkové flašky a samozřejmě plenky do kterých dělám veškerou potřebu. Dělám to jen tehdy pokud vím, že budu mít volný byt, nejlépe celý víkend. To přijdu v pátek z práce a ihned se přebalím do pleny a toto praktikuju až do neděle. V plíně chodím i ven, do obchodu, v autobuse a na procházku. pokakal jsem se už v obchodě, v autobuse a na procházce. Na procházce v lese si to užívám jako malé dítě s dudlíkem v puse a sunarem v dudlíkové flašce v baťůžku, který o svačinové pauze vypiju, potom si to upaluju pokakanej domů, kde se přebalím. Líbí se mi být dítětem, které nosí pleny a dudlík a už umí chodit. Není nad to se jednou za čas pokakat jako batole.
seni:
ahoj občas si taky nadělím. je to skvělý pocit.
mrx:
Tak som sa odhodlal a nedavno to skusil, dovtedy som pouzival nocnicek. Bolo to nieco skvele. Ten pocit ulavy, ze to konecne ide von, a zaroven citim ako sa mi plienka pekne plni.
seni:
jj ten pocit plné pleny je super. a po sednutí na židli se to krásně rozprostře. náhdhera
frodo:
:) mám právě nasobe poradny balík plen a totálně pocurane
//děkujeme za informaci, ale nevím proč to píšeš sem, do této diskuse... PetrMyslivec
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi