Abdl > Plenky

Pokakáváte se do plenek???

<< < (9/21) > >>

mimi-tom:
Můj poslední experiment - 24 hodin pokakaný do bavlněných plen bez přebalení. 12 hodin v pohodě, 15 hodin je podle mě hraniční doba, kdy se pak začne dít v plenách něco špatného a ne přijemného :-) Ale přežil jsem to a jsem rád, že jsem si vyzkoušel jakých hranic se dá dosáhnout :-)

MudMAd:
Rozhodně :)

Není k tomu moc příležitostí, ale jakmile se vyskytne, "vychutnám si to".

Nikdy se mi ale nepovedlo v noci, byť za použití projímadla v dostatečném předstihu - působí to až ráno...

Anonymous:
Pre mňa je celkom v poriadku pokakať sa do plienky, na to plienka vlastne je, wc-ko používam iba vo výnimočných prípadoch ked je to nevyhnutné... Rád chodievam do jednej krčmy, kde je otvorené do tretej hodiny rannej a  musím prejsť cez "lúku", stalo sa mi, že som domov išiel s kámošom, ktorý býva nedaleko mňa a došlo to na mňa a nestačil som sa akosi ovládať a pokakal sa do slipov... samozrejme, cikanie sa spustilo automaticky, takže domov som s kamošom prišiel pokakaný a pocikaný. Okamžite som sa dal do pucu a spať som šiel spokojne v plienke.

kluk-v-plenkach:
To jako fakt ne, dělat do plenky velkou potřebu mi přijde nechutné (tedy samozřejmě když je to dobrovolné), naopak čůrat do ní je krása a pak v tom nějakou dobu i být ;)

boy_in_nappies:
Já s do plíny pokakávám každý den

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi