Abdl > Novinky
Re: neaktivní "členové"
Anonymous:
Ahoj, já jsem tu nový a chci si udělat novou registraci. Proto že mám všude stejnou registraci. Myslím tím že se píšu všude stejným názvem. A nechci to měnit ani tady. Tady mám registraci paveca. Tak že jestli můžu poprosit o smazání. A potom bych se pojmenoval tak jak to dělám všude na dalších stránkách. Jinak nevím jestli to tady je ale na jinatších webových stránkách je to uděláno tak že i ten přihlášenej i nepříhlašenej člen může napsat zřizovatelům stránek.
petka63:
Pošli PM jednomu z administrátorů se žádostí o změnu přezdívky – a uveď i novou :-) Heslo ti zůstane a i předchozí příspěvky ti zůstanou přístupné jako autorovy.
crybaby:
Navrhuji mazat nikoli na základě příspěvků, ale na základě (ne)přihlášení. Já to tady třeba převážně čtu, i když jsem taky před časem napsal jednu povídku. Tedy dvě, ale ta druhá se asi "někde" ztratila, nikdo neodepsal, nikdo ji na server nedal...
Bibinko:
Tvůj návrh je rozumný, avšak tak je to myšleno už od začátku.
Info pro ostatní uživatele: Právě započala čistka registrací a jak je už napsáno dříve jedná se o registrace do 31.12.2008
Valerie:
Vynucené přispívání stejně většinou vede jen k tomu, že se debata rozplizne. Tudy cesta nevede... Ale uznávám, že smazat lidi, co nenapsali jakživi ani řádku a taky ty, co se neozvali třeba dva roky, zní docela rozumně. Znovu se registrovat (v mém případě z důvodu zapomenutí původního hesla) je záležitost pěti minut.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi