Abdl > Novinky

Wiki - poptávka po fotkách a informacích o plenkach

<< < (3/4) > >>

bulpitel:
je to vyborne. len by to chcelo doplnit este o tie realne savosti. lebo naozaj tie vyrobcom uvadzane cisla su prehnane. Napriklad na molicare super plus M sa pise 3500ml, real max 1300 a to sa v tom uz neda sadnut len lezat. aby sa v tim dalo orientovat a pri kupovani plienok

newbie:
jsem si toho vedom, ale dost spatne se to takova mez kdyz jeste jo a kdyz uz ne meri, myslim ze nejblize realne savosti maji hodnoty u seni, zadny 4l a podobny hovadiny, ale treba 2,5 i to je hodne, ale ty 1,5-2l bych i veril

marco:
Ahojte,
Aktualizuje někdo plenkovou wiki? Přijde mi že některý věci jsou už zastaralé. Teď jsem se dostal k poměrně dost druhům plen. A až se vrátím z nemocnice můžu je nafotit.
Třeba u Abeny Air plus M4 L4, flex S1 chybí fota a všechny mam. Možná bych přidal i inko podložky (taky důležitá součást výbavičky). U egosanu mam taktéž na doplnění. Chybí molicare premium soft extra. Další Tena pants. Možná i fixační kalhotky. Několikatery mám taktéž.

newbie:
Ano, neni to aktualni, jelikož jsem s tim zabil pomerne dost casu a reakce byla dost vlazna, odpoved na vyzvu k nafoceni dalsih vyrobku, ktere jsem nemel veskera zadna, tak proc to aktualizovat? Take bych mel par dalsich kousku k nafoceni, ale popravde nevidim duvod.

marco:
Věř tomu že spoustě lidí přišla vhod. Možná jeden ze sta poděkuje. Ale 99% prudičů dá o sebě vědět. Plenková wiki je u nás i SK ojedinělá a je škoda ji schodit do propasti dějin. Pokud bys měl zájem nabízím své služby a jsem ochoten pokračovat, doplnit, rozšířit v rámci svých možností. Pro focení mam dobré vybavení.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi