abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Příběhy na téma: Moje začátky, rady a zkušenosti především pro začínající plenkaře
Jak jsem se počůral
games:
Nejlepší na tom je, že je to opravdu podle skutečnosti.
dillnber49:
Ja som plienky ešte v tom čase nenosil, ani som nemal predstavu, že sa to niekedy stane skutočnosťou. Kamarát oslavoval narodeniny a ako to poväčšine v takých prípadoch býva, pilo sa veselo a ked˘že oslavu usporiadal v parkovej krčme pri Starom moste hned˘ na brehu Dunaja a v auguste horúčava jedna radosť, ( 30 st.C v tieni ) pivo tieklo potokom a samozrejme urobilo "svoje". Ja som sa prebral na mierny chlad a že ležím na niečo stehne, teda hlavu som mal opretú na stehne niekoho, ten niekto bol celkom cudzí chlap, čo mi v tedy bolo úplne jedno, lebo sa mi krútil nielen park ale aj Stredná Európa s celým kolím. Mal som oblečené biele bavlnené kraťasy a biele slipy.
Ked˘ som sa dostal ako tak k vedomiu, sucho mi bolo oznámené, že som sa dvakrát pocikal, čo ma zatiaľ veľmi nezaujímalo, pretože v ústach som mal Saharu, v črevách uragán.
Maník mi podal fľašu s pivom a cigaretu, za čo by som ho bol vystískal, ale sebemenší prudší pohyb by spôsobil slipovú kalamitu, čomu som sa aj tak nevyhol.
Anonymous:
Už som to čítal pred pár dňami na PISSBLOGU, (vrelo doporučujem) celkom sa mi to páčilo, aj ked to má od plienok na míle vzdialené. :D
goodnite:
Fajn příběh taky bych to chtěl
zažít.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi